Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT]Jak Pobierać z hellshare

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu!! xD

Może dzięki temu tut'owi skończą się posty typu:

"Nie mogę pobrać"

"Nie da się pobrać"

itd.xD

A na chwilę obecną łap lajka xD:D :D xD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

trzeba być naprawde ułomnym żeby nie umieć pobrać z hellshare . Temat mnie rozwalił

Opublikowano

trzeba być naprawde ułomnym żeby nie umieć pobrać z hellshare . Temat mnie rozwalił

Niestety są tacy co nie potrafią pobierać z hellshare i zamiast jak Ty obrażać innych od "ułomnych" sam byś mógł coś takiego zrobić.

Opublikowano

@Top:

Tut dla niektórych przydatny , a dla innych nie. :D Ale lajk leci że to jest V-Tut. : D

Najgorszy jest to że zamiast udostępniać linki twojego hacka zarabiasz na downloadzie. :/ I przez to są problemy.

6x@Down :

A ten twój post to jest SPAM ... nic związanego z tematem... ludzie na forum mogą wyrażać swoją opinię .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zarabiałem kiedyś na PPD i ciekawi mnie ile zarobisz na uploadzie pliku o wadze 7 MB. Nawet jeśli wrzucisz ich kilkanaście nie dociągniesz do minimalnej wypłaty ( 33 złotych )

Topic:

Trzeba być naprawdę ułomnym, zeby nie umieć pobierać z takich prostych serverów. TuT niepotrzebny i tyle. Zresztą czemu się hasisz na kase i wrzucasz na płatny hosting zamiast na np. mediafire lub zippyshare.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Banalne Ale przyda sie dla "niewiedzących" :) Like za Opis :) może pomoże komuś zrozumieć ADFLY :) Czy jakoś tak :)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Tut nie jest jakoś przydatny , bo pokazałeś tylko jak przepisać kod z obrazka i nacisnąć skip ad zamiast klikać w reklamy jak niektóre debile . Może przyda się to , niektórym , ale mi się nie przydało dlatego też dam 1 lajka na zachęte. :)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Lajk za najgłupszy Tut jaki widziałem :D Naprawdę trzeba mieć sporo powalone, by nie umieć kliknąć skip i przepisać kodu z obrazka

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

bez pośrednio z warrock'iem to nie ma nic wspólnego ale cheat'y które są wrzucane na forum

są właśnie wrzucane na ten hosting i właśnie z tego powodu adrenalina nagrał ten tutorial

a tak poza tym to weźcie nie piszcie postów typu "ten tutorial jest bezsensu" lub "na co to komu" itp. itd.

I jak by co to nie bawię się tu w moda (nawet nie mam zamiaru sie w to bawić ) ale stwierdzam fakt

że wiekszość osób umie z tamtąd pobierać lecz są tacy którzy nie umieją i szczerze mowiac uszanujmy to

bo może my umiemy ale nie umiemy innych rzeczy które dla innych są banalnymi :DxD

@down

nie chodzi mi tu bezpośrednio o adrenaline i ten hosting...ale o sam fakt poniżania innych... Bo przecież każdy kiedyś zaczynał xD:D :D

Wiem wiem ale "kicz" ale jak by nie patrzeć to chyba mam trochę racji... :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

bez pośrednio z warrock'iem to nie ma nic wspólnego ale cheat'y które są wrzucane na forum

są właśnie wrzucane na ten hosting i właśnie z tego powodu adrenalina nagrał ten tutorial

a tak poza tym to weźcie nie piszcie postów typu "ten tutorial jest bezsensu" lub "na co to komu" itp. itd.

I jak by co to nie bawię się tu w moda (nawet nie mam zamiaru sie w to bawić ) ale stwierdzam fakt

że wiekszość osób umie z tamtąd pobierać lecz są tacy którzy nie umieją i szczerze mowiac uszanujmy to

bo może my umiemy ale nie umiemy innych rzeczy które dla innych są banalnymi :DxD

Nie pierd... bzdur. Adrenalina wrzuca na HS, żeby zarobić. Ja się pytam czemu? Mas z tego jakąś frajde? Darmowy hajs? I tak nie uzbierasz do wypłaty ( 33 zł )

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie pierd... bzdur. Adrenalina wrzuca na HS, żeby zarobić. Ja się pytam czemu? Mas z tego jakąś frajde? Darmowy hajs? I tak nie uzbierasz do wypłaty ( 33 zł )

Nic Ci do tego gdzie wrzucę swoje pliki. Zresztą na każdym hostingu jest program partnerski, nawet na takim speedyshare, tak więc Ty mi tu nie pierd*** i zamilcz, bo tak się składa, że nie tylko uploaduję cheaty i inne pierdy do WR ale także filmy czy też gry na takich serwisach jak exsite tak więc moja wypłata nie wynosi 33 zł, bo jak Ty to twierdzisz "i tak nie uzbierasz do wypłaty". Tyle mam Ci do powiedzenia i nie zaczynaj dyskutować, bo to już będzie flamewar a za to jest warn. :)

Opublikowano

Niestety są tacy co nie potrafią pobierać z hellshare i zamiast jak Ty obrażać innych od "ułomnych" sam byś mógł coś takiego zrobić.

stary wyśmiewasz się z ludzi a nie wiesz w czym problem. ja mieszkam w anglii i na te strony jest blokada terytorialna i z tych stron mieszkając w anglii nie masz dostępu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ja mieszkam w anglii i stąd nie można pobierać bo jest blokada terytorialna.

Opublikowano

Nic Ci do tego gdzie wrzucę swoje pliki. Zresztą na każdym hostingu jest program partnerski, nawet na takim speedyshare, tak więc Ty mi tu nie pierd*** i zamilcz, bo tak się składa, że nie tylko uploaduję cheaty i inne pierdy do WR ale także filmy czy też gry na takich serwisach jak exsite tak więc moja wypłata nie wynosi 33 zł, bo jak Ty to twierdzisz "i tak nie uzbierasz do wypłaty". Tyle mam Ci do powiedzenia i nie zaczynaj dyskutować, bo to już będzie flamewar a za to jest warn. :)

Lecisz na hajs i tyle. To jest żalosne Straciles MODa to nagle wrzucasz na takie hostingi PPD jak hellshare. Program partnerski, wiesz co to w ogóle jest? Zapraszam na PW chętnie się wymienię doświadczeniami w PPD i może mnie czegoś nauczysz. Podeślij tez dowody wypłat, bo jestem ciekaw ile uskrobales skoro mówisz o takich serwisach jak exsite.

Odblokuj mnie na PW lub sam napisz. Pozdro.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zawszę myślałem, że to jest oczywiste xF

No ale like masz :)

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...