Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z optifine na 1.3.1 ;c

Rzeżuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu powiem, że komputer mam dobry, jak ktoś będzie chciał zedytuję i podam parametry... Problem tkwi w tym, że wgrywam ten optifine na 1.3.1 do czystego mc i pojawia mi się tylko logo mojang na chwileczkę, dosłownie mignie i black screen, o co chodzi, wie ktoś? Pierwszy raz mam problem z optifine ;c I tak, usunąłem META-INF..

@Edit1 : Okey, napiszę parametry komputera, żeby nie było : ,, ooo masz za słaby komputer na mc haha " itp.

Moje sprzęciwo to:

CPU : Intel Core i5-2500 3.3Ghz overclock to ( podkręcony do... , dla ułomnych ;c ) 3.9GHz

GPU : Nvidia GeForce GTX 560

Ram : GoodRam 2x4Gb Ram DDR3 ( 8GB Ram )

Zasilacz : Chieftec 600w

I więcej pisać nie będę bo reszta nie ma znaczenia ...

Opublikowano

no to standardowa procedura aktualizacja javy sterownikow usunięcie .minecraft i ponowa instalacja a i jeszcze pytanie a bez optifine dobrze ci chodzi minecraft?

@DOWN

Podaj parametry i powiedz czy bez optifine normalnie ci działa minecraft

Opublikowano

@szegerege12

Mam tak za każdym razem, kiedy wgram Optifine ;c

@Nurtiszos

Java i stery mam najnowsze, a co do komputera, mogę napisać parametry jak chcesz ;c

Opublikowano

Po co ci optifine jak i bez tego powinieneś mieć dużo fps i czy ci normalnie działa minecraft bez optfine

Bez Optifine mam po 500fps bez zmieniania ustawiem ( po za ustawieniem max fps ;c ) ale nie dość przyzwyczaiłem się do zoom'u co jest w Optifine, to jeszcze znam mały bug, który daje więcej fps a wygląd jest jak na fancy ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...