Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Profesja

Canzyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie mam maga 50 31j i chodzi o to ze nie wiem w ile wbije a komecie job w 1h spot wolny spot pada w 30 sec jak jest zlurowany

i ile wbije w 1h na groszkach chodzi mi o to na czym sie oplaca bo chcialbym tez lv bo mam na 57 rozge u6 +4 z fajna oslonko

Opublikowano

zolwia mam a respa na komecie rozbijam szybko na normal a kasy na ancki nie amm narazie a na grochy nie chce mi sie zabardzo naciskac chybaaze macie bota na ten duzy spot straczek za cp8 zeby odrazu bylo ustawienie zeby bil tylko straczki i z obszarowki walil

Opublikowano

Jest jakiś bot na groszki poszukaj w dziale o botach , a tobie się nie chce klikać to wbij sobie z 60 lv i dojdziesz do jakiejś famki która cie podexpi na LoD

Opublikowano

Jeżeli Ci się nie chce klikać to trudno, bij na tej komecie.

Ja zawsze jak wbijałem joba na groszkach to kartką czy czymś zakrywałem na dole ekran, żeby nie widzieć ile expa mam i się fajnie ' klikało ' xD.

Powodzenia w dalszym wbijaniu joba ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/UceAd/bociki.rar

paczka botów. Zaraz dam scan ( boty nie są mojej produkcji !!! )

Scanik :

https://www.virustotal.com/url/02c53226c9d7fa455d362d668eef967966e111ec4127b9eb760637f7ea4a106a/analysis/1344947983/

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

nie ale to proste. Ustawiasz myszke na strączka i kilkasz F1, puźniej kolejny strączek i F2. Puźniej F3,F4,HOME,END. Start to F9 a koniec F11

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...