Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Zamki 10 vs 10

KaC4114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam 10 ludzi do " 2 Zamki" przeciwnej druzyny :)

My juz mamy 10 osob lecz poszukujemy 2'ej druzyny

Prosze aby ludzie byli chodz w miare ogarnieci :)

Szukamy Pelnych Zespolow ! Pisac tylko jesli macie 10 ! :)

Male Info:

Gra poleda na tym, ze 2 druzyny buduja swoj zamek " Dostaja GM, ale tylko do budowy zamku" i nie ma mozliwosci dac itemkow lub innych rzeczy swojej druzynie.

W przypadku dania itemkow "oszustwa" gra bedzie traktowana jako przegrana.

Pozniej Ustalamy godzine itp... Po czym Toczymy czysta walke "10 vs 10"

Wiecej informacji.

Kontakt: Ziomal2010 skype :P

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Hehe coś jak event tylko jak dasz tym dzieciom GMa to sobie dodza full enchanty itp. więc nie widze sensu, zróbcie sobie 5 vs 5

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Lepiej zróbcie od samego początku Surival, i tak budujcie zamki. Ewentualnie po 6 slimeballi dla każdej z drużych, ponieważ slimów jest mało, a niektórzy robią brame do zamku z redstone.

Opublikowano

Ja jestem chetny

Mam 14 lat

w minecrafta gram od 1.7

gram tylko na serwerach pvp , frakcje , gildie wiec wiem co to jest WOJNA;d

i potrafie sie bic:)

Opublikowano

@up

[/size][/font]

@top

Lepiej wszystko od poczatku sobie zrobic, zbierac materialy itp :) I zeby to bylo na jakims dedyku, aby mozna bylo kopac 24/7 :P

Hehe coś jak event tylko jak dasz tym dzieciom GMa to sobie dodza full enchanty itp. więc nie widze sensu, zróbcie sobie 5 vs 5

Jak sobie zrobisz Enchanty jak wszystko widac w konsoli co kto robi? to bd widzial :)

Piszcie na skype podalem wyzej :)

Opublikowano

Dedyk?

Może i dobry pomysł, ale wejdzie taki gracz o 2 w nocy i wszystko zniszczy. Jak już chcecie dedyka, to włączajcie go o określonej porze.

Opublikowano

@up white list a jesli to by byl ktos z ekipy przeciwnej to widac kto ostatni sie zalogowal ale jesli to wojna to tez 2 team niewie gdzie jest zamek przeciwnej druzyny

@topic raczej ciezko bedzie znalesc kogos kto ma ekipe 10 osob bo przypuszczam ze twoja ekipa to ludzie z serwa a jesli nie to ty pozbieraj 2 team duzo jest chetnych ale graja sami albo we 2

Opublikowano

Lepiej by było żeby tu w postach 10 osób się zapisało na zasadzie kto pierwszy , jak coś ,mogę zagrać mam 13 lat ale tworzę własny serwer walczyłem w wojnach gildii gdzie było 20-30 osób budować umiem

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Tak Server jest dedykowany i jest survival oczywiscie ale do budowy zamku jest przeznaczony GM tylko do tego.

nikt nie moze znalesc zamku bo jest daleko od respawnu a 2 druzyna nie wie gdzie jest 2 zamek.

Dopiero podczas wojny dostaja kordy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...