Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pakiet wizualny za IGC

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z pakietem wizualnym za IGC. Wiem, wszyscy myślą że robię coś źle, ale ja robie wszystko idealnie jak na screenach podanych w innym temacie podaje link : http://www.mpcforum.pl/topic/687000-tut-pakiet-wizualny-wartosci-sb-za-igc/Postanowiłem że nagram filmik, oto i on : http://www.youtube.com/watch?v=EmChl5gTNrA&featur.Próbowałem wszystkiego i nic. Eksperci przejrzyjcie ten filmik i oceńcie co robie źle. Z góry dzięki :)

Opublikowano

bez oglądanie filmiku powiem Ci, że też wszystko zrobiłem tak samo. (nawet gadałem z autorem tematu na gg i robiłem po kolei) i nie udało mi sie tego zrobić. Moze to zależy od komputera, sam niewiem ;c

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Ale słuchaj, raz zrobiłem inaczej i działało, kliklem kup, i zamiast kupic pakiet wizualny to zamieniło mi skyline R34 na skyline R32. Ale tylko raz mi się udało. Czy coś musi być nie tak. A zrobiłem to za pomocą tego że zamiast szukania " RÓŻNE" to dałem " WSZYSTKIE " i wyszło mi dokładnie 886 wartości. i dopiero na 119 mi znalazło, ale tylko raz znalazło potem jak proboje to nadal jest te 800 ileś wartości ale listy samochodów niema :(.

Opublikowano

OK problem Rozwiązany :D

Jak coś pisać na GG to postaram się rozwiązać problem....

Edit.

Zakaz tworzenia filmów z bugiem!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...