Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie najlepiej kupic giftcode?

Seb3k aka j0K0z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all, chcialem kupic giftcode do minecrafta, ale na minecraft.net jest za 100 zl, a chcialbym maxymalnie do 70 zl. Najlepiej zeby linki byly sprawdzone i zeby nikt nie oszukal. Dzieki oraz pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć 100% pewność że nie zostaniesz oszukany :

1. minecraft.net

2. konta gier

Jeżeli chcesz kupić Gift Code nawet za 20zł. :

1. Allegro

Gdzie indziej nie kupuj, tam jest jeszcze gorzej niż na Allegro.

Jeżeli chcesz kupić za tanią cenę na allegro, pierwsze przeczytaj komentarze i cały opis sprzedawanego giftcode.

Czasem się zdarza że na allegro jakiś idiota sprzedaje konto do MC bez możliwości zmiany hasła i skina :>

challenger.png

Opublikowano

@up są właśnie tacy co sprzedają konta,bez możliwości zmiany skina [ inaczej nie wykupiony premium ]

P.S- co do tematu szukaj też kont minecraft - takie chodzą po 20zł-40zł, polecam ci tak szukać :

-Czy konto ma fajny nick ;) to się liczy .

-Czy czasem konto nie jest powiązane z kontem mojang- jeżeli tak nie kupuj bo jak chcesz zmienić e-mail na koncie minecraft musisz powiązać konto minecraft z kontem mojang , wtedy e-mail z minecraft zmieni się na ten co używasz na koncie mojang ;)

-Czy na koncie na pewno jest aktywowany premium

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

znam kogoś, kto kupił na allegro i innej stronie (zaufanej, nie pamiętam jaka^^) w każdym bądź razie obaj konta zostały zamknięte z powodu ze nie były kupione u mojang na minecraft.net... widocznie mojang skoro wykryje firmę która bez pozwolenia (---> allegro!) sprzedaje zabiera własnie te sprzedane giftcody i nikt ci nie zwróci pieniędzy. nie wiem czy chcesz ryzykować wydanie kasy za mieszając lub 2 grania i potem znów kupować...?

nie chce cie smucić, ale ja wolała bym żeby mi to ktoś powiedział ^^

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Opublikowano

@up 2 Edyi3 : za przeproszeniem , jak twój kolega jest głupkiem i kupował gift'y od kolesi co mieli same negatywy ;) nie moja sprawa ;*

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Pewność 100% ? Minecraft.net ale cena to - 109,88 więc jak chcesz zaoszczędzić to konta gier ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

czesc ja kupiłe mgift coda za 97 zl ale placilem przez poczte i wyszlo mie wszystko za 99 zł 50 gr, polecilbym ci sprzedajacego, bez problemu przebieglo wszystko i jestem szczesliwym posiadaczem oginalnego minecrafta, gdy kupisz od niego, masz i numer zamowienia i poprawny gift cod :) oo prosze tutaj masz jego aukcje :)http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-numer-zamowienia-i2537409765.html Bardzo zachecam do kupne u niego :) ja dostalem po 2 dniach :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Cóż jak koledzy na minecraft.net masz 100%, ale jeśli chcesz kupić tanio to tylko na allegro. Patrz czy dobre komentarze i nie kupuj od sprzedawców z automatem. Ja kupiłem od gościa z nickiem "Sprzedawca gier" czy jakoś tak. Mam go przez 4 miechy i nie mam bana :).

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

na minecraft.net nie jest drogo ja kupilem za okolo 87 zlotych i od razu dostalem i mam pewnosc ze bana nie dostane

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

mówisz że tylko do 70zł ? trudno jest ci zdobyć 30zł ? idź do sąsiadki da ci robotę albo do rodziców czy dziadków ;)

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Traker ja się pytam jak na Minecraft.net gift kosztuje 109zł , jak wczoraj tato kupił mi z minecraft.net (opcją:przelewy24) za równe 83,70zł

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Cóż, lepiej jakbyś kupił z minecraft.net ponieważ masz 101% pewności, że nie zostaniesz zbanowany i oszukany.

Mimo to, że na allegro jest o kilkadziesiąt złoty taniej to i tak lepiej kup na minecraft.net, mój kumpel miał taki przypadek, że kupił na kontagier i został zbanowany ;(.

CIECIERERECIE`

Opublikowano

Minecraft.net 81 zł możliwość płatności przelewem bankowym, 100% pewności.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Jak was mogli zbanować kupując na kontagier , z mojej szkoły wszystkim tam zamawiałem i jakoś nikt nie narzeka ;) .

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...