Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille woj body

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...

-------------

Rozumiem że to PL

40lvl powinien mieć 2 skile przynajmniej M - Aura i berserk ( + wirek(nawet 1 pkt ) extra do bojowca)

Fms od +6/9 z przynajmniej 20 sr

Bon na orki minimalnie 15%

obrona 300+

staty rozdane 2:1 - 1:2 zależy jak wolisz ja u bodego biore 1:1 ew . 2:1 (wit-siła)

tym tyryry rym...

Trick wirek + bojowiec , jest prosty klepiesz spocik , zostaje 1/4 hp schodzisz z bojowca szybką kombinacją ctrl+h , bierzesz wirek , dobija ci resztę stworów i znowu wsiadasz ctrl+h ( sory że tak tłumacze ale widać że newbie jesteś :D)

Buff też się przyda , 20%+

skille na m.. czy p? - Z tego co widzę to priv :P bo wątpie abyś na PL na 40lvl miał jakiś wybór chyba że jesteś prosem , Pozdrawiam

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Rib śr15 wystarczy ,ale radze Ci kupić jeszcze jakiś item na orki 10% min i już lepiej Ci będzie szło a skille to Aura m1 Berek m1 Wir reszta punktów i robisz kombinacjew jak kolega wyżej podał. A dlaczego rib śr15 starczy ,a to dlatego że ma większe dmg broni rib śr 15 wali tyle co fms+9 śr 22 (sprawdzane)

Opublikowano

olekar rib wystarczy jak expisz na koniu.Miej 2 skille na M Berek i Aura i jakieś eq +9 i przydałby się bon na orki ;d

Opublikowano

Skille M1 dasz rade, fms/rib śr 20-30% minimum.

Hp minimum 8k + buff do tego (błogo najpierw na M).

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Aura berserek + rib +9 śr 16+ i coś na orki 320 obrony wystarczy :) ale lepiej jest zrobić buffa bo potem w razie prób expa na v2 bez buffa jest lekka lipa więc buffa też możesz zrobić :P

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...