Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kryt czy szycie. ?

Pimp4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie co jest lepsze na PvP. ?? gram na gladorze gdzie tego i tego można mieć ponad 100% ;dd

sygnatura1w.png

Opublikowano

zależy jaka postać. u bodego dobry kryt i szycie u wp tak samo. u bm to kryt ,a u ninjy szycie na hity a kryt na skille

Opublikowano

woj body.

dodam ze mam 3 bronie perfect. 2 pod szycie 1 pdo kryta i nwm jakei zrobic na klasy a jaka wojenna ^^

sygnatura1w.png

Opublikowano

Obojętnie jaką postacią byś nie grał, szycie zawsze będzie dominować, nie ważne czy bm czy to body.

Szycie nie działa jedynie na hity (uderzenia od miecza) działa również na skille (magie).

Wiele osób twierdzi, że nie - jebać ich, każdy lepszy gracz Ci odpowie, że szycie na privach jest najlepsze ;)

Opublikowano

Hmm , wiesz co na bodego wg mnie znacznie lepszy jest krytyk ale również szycie też jest potrzebne ;x , ale najlepiej mieć to i to

Polecam biżu 54+ na +9 i np. jeśli w branzie jest krytyk wbudowany to rób aby w 1-5 była przeszywka (+ Magia + HP )

Pozdro

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Dla wojownika body zdecydowanie lepiej spisuje się szycie. Może jest to jeszcze kwestia serwera , ja oprę się na mojej PLowej postaci. Posiadam full na szycie (poza kd) i w wyabsowane osoby (jeśli grasz na privie a właśnie tak jest z czego widzę to większość taka będzie) to dmg z hitów jest taki sam bądz nawet większy niż ze skilli , hitami na plu bije do 5,5k , a w mentala posiadającego full absa uderze 2k czyli jakieś 4k z krytem.

Opublikowano

Hmm no fajnie dz za odp zaraz bd +.

Czyli jak walne np : 20k hit bez kryta a potem 40k z krytem to tak ile wejdzie na szyciu. ? 45-50. ??

I jak walne bez kryta z wira 50k a potem 100 z krytem to na szyciu wjedzie 110-120. ?

Na takiej to zasadzie polega. ? :D

I jak mam ponad 100 % tego i tego to wejdzie tzw: kryt na szyciu. ? :D

sygnatura1w.png

Opublikowano

wojownik body - przeszywka

ninja dagger - przeszywka

sura wp - przeszywka

mental - kryt

bm - kryt

więcej nie wiem.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Szycie daje tyle, ile ktoś ma defa, jeżeli ma ktoś 1000 defa, to jeżeli bez szycia bijesz mu np. 500 to z szyciem będzie 1500. Jezwli szycie wejdzie z krytem będzie to 3000 dmg.

Aha, i max kryta na skillu to ZAWSZE 50%,nawet jeśli masz 100% kryta to na skillu NA KAZDYM SERWERZE zawsze jest 50%

Edit: szycie na skillach, działa tak samo jak na hitach. Wszystko zależy od defa przeciwnika.

Opublikowano

Dla wojownika body zdecydowanie lepiej spisuje się szycie. Może jest to jeszcze kwestia serwera , ja oprę się na mojej PLowej postaci. Posiadam full na szycie (poza kd) i w wyabsowane osoby (jeśli grasz na privie a właśnie tak jest z czego widzę to większość taka będzie) to dmg z hitów jest taki sam bądz nawet większy niż ze skilli , hitami na plu bije do 5,5k , a w mentala posiadającego full absa uderze 2k czyli jakieś 4k z krytem.

hahahaha posikalem się 5.5k xD

3ODA KRU ZAWSZE ŻYWA PARZY JAK POKRZYWA !

Opublikowano

dobra luz chłopaki ;d dla bodego zdecydowanie , bez żadnego ale szycie , dlaczego? poco mi to? jak to działa? im więcej osoba atakowana ma defa tym więcej walimy mu z szycia , do tego warto wiedzieć , że średnie zwiększają moc przeszywki , przykład, miecz 50+ sr z szyciem i epik naszyjnik daje bodajże 24% śr + roska itp. wtedy nie ma bata na takiego ;)

nie można pisać , że dla bma kryt bo poco mu śr... grałem bardzo długo bm i na privach warto mieć w zanadrzu średnie , dlaczego? ktoś patrzy , o bm , to założę all na magie full defa i go pocisne , a ten bm patrzy o , idiota założył all def i myśli że będę walił skilami , wtedy zmieniasz na średnie i ciśniesz w niego szyciem ;) taka jest moja teoria.

HB5fLf7.png

Opublikowano

kryta idzie nadrobic bo branza daje 70 % chyba ;dd Ale może mi ktoś wytłumaczyć czy jak walne kryta z hta tam 30k to na szyciu ile tak ok bd. ?

Na krytyku i na szyciu.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Szycie na 100% na gladorze zbrojki mają trochę dużo defa więc będą niezłe hity

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Zależy kim grasz. Dla ninjy Dagg na przykład to lepsze jednak szycie ( jeśli masz dużo speed ataku, trucie, szycie, lud + śr w sztyletach z dużym atak speed.) to ciskasz. ^_^

Kryt to jak wiadomo lepszy na skille i typowe One Skille.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...