Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry typu combat arms/cross fire

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema :)

znacie może jakieś fajne strzelanki przez neta takie jak combat arms albo cross fire ?

wiem że jest tego sporo ale nie chodzi mi o takie cos jak battlefield bo mi to po prostu nie pójdzie :(

chodzi mi o gry z małymy wymaganiami ale też nie brick forces czy counter strike..

1363095337-U286162.png
Opublikowano

A.V.A (wymagania może nie najniższe, ale gra chodzi płynnie nawet na nie najlepszym sprzęcie)

BlackShot

Opublikowano

BrickForce - słaba gra na Unity3D :D Edytować mapy nie można w czasie bitwy - epic fail.

WarRock - gra zjedzona przez cziterki :( Nawet nie instaluj bo nie pograsz..

Battlefield Play4Free - syf i nie wypał. Gra się jak w Heroes - już te bardziej polecam.

Można pograć:

War Inc. Battlezone - kolejny shooter od GamersFirst, ale niewypał jak Parabellum - zero graczy 8S

APB Reloaded - to już nie ten klimat ale gierka fajna :) I postrzelać można ;)

BlackShot - widziałem wiele ciepłych opinii - mnie nie przypadło do gustu

FPS od PerfectWorld, nie pamiętam nazwy ale znajdziesz go na perfectworld.com - świetna gra Sci-Fi z wbudowanym wallhackiem który działą wyśmienicie, i nie ułatwia gry, lecz sprawia że jest ciekawsza ^_^

TeamFortress2 - dużo ludzi gra, ja osobiście nie przepadam - spróbować możesz :)

Opublikowano

Polecam Ci: BlackShot, Operation 7.

Możesz spróbować WarRocka chociaż na tą grę trzeba mieć dobrą kartę graficzną żeby sie grało bez ścin.

Do WR ? o.O Ja mam Radka x600 pro i grałem w WR bez lagów

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...