Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Twitter nie działa

dawid9706

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam taki problem ,że na kompletnie żadnej przeglądarce nie otwiera mi się Twitter.Gdy wpiszę twitter.com wyskakuje błąd ,że nie można otworzyć strony.Proszę o pomoc.

Jd4IU.png

Opublikowano

Mi tam działa normalnie

PS: Taki sam nick jak tutaj jak coś :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie ma żadnych prac ,bo wszystkim działa :/ Patrzyłem na drugim kompie i to samo po prostu się strona nie otwiera.Nie działa od około 4 dni.

Jd4IU.png

Opublikowano

Jak masz router to go wyłącz odczekaj 1min i włącz to samo z kompem i przeczyść Ccleaner :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mam ;] Spróbuję ,dzięki za pomoc.Jak zadziała to napiszę.

Niestety nadal to samo.

"Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem twitter.com zostało przerwane.

Oto kilka propozycji:

Ponownie załaduj tę stronę internetową później.

Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.

Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.

Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane."

Jd4IU.png

Opublikowano

Mi tam twitter działał wczoraj teraz też działa.... Nie wiem dlaczego wam nie działa spróbuj przez inną przeglądarkę np. przez IE czy się wgl odpala...

Opublikowano

Może twój dostawca coś zwalił.... i blokuje twitter zamiast the pirate bay xD

Może po prostu zadzwoń na infolinię do dostawcy neta i powiedź że nie możesz dostać się na twittera a twitter działa bo np. wchodzisz z komórki :P i innym znajomym też działa więc musi być to ich wina..

będę ci wciskać że masz wirusa... :)

Jakiego masz dostawcę > ?

Opublikowano

Radiówka ,wszystkie inne strony działają :/ Zaktualizowałem Jave,Flash'a i wszystko co się tylko da ,nadal nic.Dodam ,że jak wejdę przez Proxy to normalnie mi się wyświetla.

Jd4IU.png

Opublikowano

No to wina Opa.... A wyczyściłeś ciasteczka ?

Spróbuj też prze instalować Przeglądarkę :) którą tam chcesz :)

Opublikowano

@UP

To by neta nie miał :/ port 80 jest bodajże od połączenia HTTP więc nawet MPC by nie otworzył no do słownie nic..

Opublikowano

@2up

Ale coś mu musi blokować . Też nieraz miałem taki błąd i wyłączyłem skype czy coś (nie pamiętam) i od razu strona mi działała . Myślę , że to może być spowodowane portem 80 lub jakimś innym .

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Załatw jakiś komputer albo komórkę z wi-fi podłącz się pod swoje i spróbuj z tego urządzenia wejść na twittera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...