Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]crack do windows xp sp2 profesional

Danonek868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Szukam cracku do windows xp profesional sp2 . Szukałem na yt , google zeszło się z 2 godziny i nie znalazłem działającego lub nie zawirusowanego linka więc proszę was o pomoc . Z góry dzięki dam limit lajków.

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Opublikowano

W sensie , że windows jest piracki , a z crackiem robi się oryginał (zalegalizowany ) rozumiesz ?

Nie - windows z crackiem nie robi się oryginalny (legalny).

Nie pomagamy w pozyskiwaniu takich rzeczy, jesteś zdany na siebie.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

a nie lepiej windows 7 zcrackowanego pobrać bo xp to przestarzałe gówno? z vista i 7 jestem w stanie ci pomóc ale nie z XP

Opublikowano

a nie lepiej windows 7 zcrackowanego pobrać bo xp to przestarzałe gówno? z vista i 7 jestem w stanie ci pomóc ale nie z XP

Miałem win 7 ale miałem format a potrzebował szybko kompa i mi sąsiad zainstalował xp , a to trzeba do win 7 formata zrobić , a ja mam 20 giga pendrajv a dużo ważnych pliczków co ważą z 40 gb razem.

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...