Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesci medali.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadropilem pare kompletow tego dzis ale jeszcze nie koncze i pytanie do was. Da jakos to oddawac zeby zawsze dostawac medal i ta najlepsza szkate? Bo mozna oddac dwa razy tak chyba a potem ta szkata cos smieci z niej leca leci tylko. Za odp lajk.

Opublikowano

ja za pierwszym razem dostałem medal i szkate, za 2 razem szkate a medalu nie bylo ^

mozesz zrobic 2 konto i przez depo dac medal

Opublikowano

dropisz na głowym charze, wrzucasz czesci do depo i robisz nowa postac na tym koncie, bierzesz medale, oddajesz, odbierasz szkate i medal i wrzucasz do depo.

Opublikowano

1 medal na 1 postać, generujesz kod usuwania, i po przeniesieniu rzeczy, kasujesz i tworzysz nową, i tak w kółko :D

Opublikowano

Z board'u, zobaczyli, że każdy tak robił i to było trochę z dupy, jednak ja wczoraj pochowałem i mam w dozo po 10 każdego medalu ;D, no 4 czesc tylko 5x ;p

No wiesz, niektórzy robią to uczciwie, 1 postacią, a inni konta i wio po lepszy drop, i chordy 1lvl w m2 ;d

Opublikowano

Z board'u, zobaczyli, że każdy tak robił i to było trochę z dupy, jednak ja wczoraj pochowałem i mam w dozo po 10 każdego medalu ;D, no 4 czesc tylko 5x ;p

No wiesz, niektórzy robią to uczciwie, 1 postacią, a inni konta i wio po lepszy drop, i chordy 1lvl w m2 ;d

Tylko że misja bd od 30lv więc się i tak udupiłeś było trzeba odrazu all oddać ;)

@topic

już sposób przez dozo nie działa więc nie ma żadnego sposobu

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@topic Ja po 2 h podexpiania kolegów na Bo dropnełem pełne 2 medaliki i pare innych czesci

Ps.Teraz jest ta zapowiadana konserwacja do 12 ?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Napiszcie jak będzie działał.

Co do tematu można zawsze łazić z 1 lvl koło siebie i nim zbierać :D Chyba że coś przeoczyłem i tylko 30 lvl może oddawać te medale.

Opublikowano

"Patch zlikwiduje możliwość wkładania Medali, ale też i Pudeł Miliona/Atheny do magazynu oraz ograniczy event do poziomu 30 i wyżej."

Wytłumaczyli to bugiem. Bo przecież wkładanie coś do magazynu to bugusing!...

Teraz można jedynie wbijać postaciom 30 i otwierać szkaty, bo raczej drop ze szkat można będzie do magazynu włożyć, nawet na pewno. Ale czy warto tracić czas? Wróciłam do gry 2 miesiące temu po 3 letniej przerwie i już odechciewa mi się grać, chciwość GF nie zna granic, każdego grosza im szkoda...

Hej, jeśli komuś się nie chce zbierać ziół, to posiadam ponad 1000 na Mexili, dawno nie grałam i grać nie będę, więc mogę je "ddać". Proszę pisać na gg:44430748. Najlepiej osoby posiadające konto na all :):ninja:

Opublikowano

Kurwa v.v Aż mi się grać znowu odechciało...

mi też ;x uzbierałem 5xkompletó medali i akurat na dzisiaj musieli zablokować ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...