Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje

VVaclaVV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje aktualnego linku do programu dzięki któremu możemy mieć więcej reklam na G1.

Niestety wszystkie linki juz wygasly ktore ja posiadalem ;/ a nie pamietam jak sie nazywa program :P

Opublikowano
takie programy juz nie działają

a używasz że jesteś taki mądry? skąd taka wiedza u 11 latka <= wybacz

nom nie działają, i trzeba się bawić proxy bleee ....

więc trzeba mu programu do proxy mogłeś dać nazwę lub link do dowloadu tylko zapewne Ci się nie chce

Proxy Switcher

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Hot Spot Shield i inne tego typu programy już nie działają. A jak tobie killaz działa to daj screena bo narazie ci nie wierzę.

@Offtop

Vision z tym co napisałaś o niqu się nie zgodzę. Skoro potrafi on napisać własnego hacka to tym bardziej bawić się z proxy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

napisać no menu to jak napisać w notatniku <Hello World> bo wszystko się opiera na copy/paste

#topic

HotSpot działa! tylko oni mają kilka nr ip więc na nich reklamy są już wykorzystane

Opublikowano

ja na hide my ip 2009 zarobilem na tmp9 smoke i px 20% exp ;d

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->