Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Hell Solar Warto grac?

Axter726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie wlasnie pobieram metina i chce pograc na solar i chce przez jakies 2 tygodnie pobocic na jakims koncie 30 lv na FB na 3 metki gdzies tak a potem zacząć grac hell/smok i tu nasowa sie moje pytanie da rade grac na s26(Solar)helem jesli nie to czemu nim nie grac?Czy z dobym eq jest dobry w pvp/exp?

Opublikowano

Trudniejsza postać w expie, jednak ku są tanie a dzięki nim wbije się skille na G i nie będzie takiego problemu z wybijaniem moobów... W PvP Hell z leczeniem radzi sobie bardzo dobrze, oczywiście z odpowiednim eq... ;) Jak jesteś wytrwały i nie będzie Cię dołować np. dłuższe wybijanie spota czy metka to jak najbardziej możesz grać... ;)

Opublikowano

Według mnie się opłaca. Chodź healerem jest ciężko. Najpierw dobrze zrób tego 30 lvl'a i fishbot'a odpalaj i zarób na jakieś eq najlepiej +9 na szamana. Do healera zrób sobie bufa smoka. Bardzo dobrze jest bo na healera ku są bardzo tanie, dzięki czemu szybko będziesz mógł wbić skile na G1+.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Ogólnie tutaj opłaca się Tobie inwestować w healera, ponieważ wszystko jest tanie, więc łatwo można mieć skille na G.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bardzo dobrym rozwiązaniem może być gra Szamanem Smokiem udając buff'a do koło 65 level'a, a potem zmiana profesji na healer'a. Jeśli masz taką możliwość to możesz 'wyexpić' swojego szamana np. do 75 levela. Wtedy(oczywiście z dobrym eq) możesz spokojnie ogarniać spoty w grocie. KU są tanie, więc nie będziesz miał problemów z wbiciem G.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...