Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa gra

Slaash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,chciałem wejść dzisiaj do gry ,jest światełko że serwery działają poprawnie ,więc klikam loguj i wyskakuje błąd:

Wystąpił nieokreślony błąd. Upewnij się ,że serwery są dostępne i spróbuj ponownie.

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Juz jest taki jeden temat wiec moglbys go przeczytac...

Servery sa prawdopodobnie obciazone z powodu ilosci graczy lub go poprostu zepsuli i sie muli.

mr2xd.png
Opublikowano

a ja wbiłem i jak zbiera diamenty to zebrac nie moge jezdze jak oszalaly i nic zbiore diament wyloguj->zaloguj i działa O_o ale kaszanka

userbar-22201225081227dawidds01minipolska.png

Opublikowano

Dobra po około 50 próbie udało mi się wbić ,wbilem ogólnie po to żeby kupić sobie tego Camaro ZL1 ,ale jak kupuje pokazuję: Wystąpił błąd

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Nie ma się co dziwić,dużo osób ma takie problemy bo rozwalili serwery.W sumie oni prawie zawsze coś pierniczą z tymi serwerami u nich to normalne.Trzeba czekać na awaryjny patch.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Nie ma się co dziwić,dużo osób ma takie problemy bo rozwalili serwery.W sumie oni prawie zawsze coś pierniczą z tymi serwerami u nich to normalne.Trzeba czekać na awaryjny patch.

Nie mieli jeszcze okazji. Zobacz ze producent sie zmienil juz nie ma black boxa tylko inna firma i jest ona dopiero od paru dni lecz to nie zmienia faktu ze czesto jest cos nie tak z NFsem

A ten Camaro jest tylko przez 1 dzień do kupienia ?

Jutro tez bedzie a potem pewnie za IGC do kupienia

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...