Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MaZk] Najlepszy klan!

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mazk.png

Siemka!

Jest kilka miejsc w moim klanie MaZk.

Aktualni:

[MaZk]Temper

[MaZk]Krystian

[MaZk]FeHnE_POL

Potrzebujemy jeszcze 5 osób aby dobić do 10, wydaje mi się żę tyle wystarczy.

Czego wymagamy od Ciebie?

- Ogarnięty

- Umiejętność gry

- Wiek 13+

- Mikro + Ts3/Skype

Co będziesz musiał zrobić jak dołączysz do klanu?

- Zrobić nowego żołnierza z przedrostkiem

[MaZk]Tutaj nick

Pamiętaj że w nicku mogą być tylko litery, bez cyfr!

Czemu? Bo psuje to estetykę w grze.

Gdzie się zapisać?

Wal do mnie na PW, na pewno się dogadamy.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Może zawsze zmienić nick, bez wydania kasy. Wystarczy wypełnić 10 reklam przez sponsor pay i już masz na zmianę nazwy.

Po 2 klan musi się jakoś wyróżniać od innych graczy dlatego chcemy przedrostek.

`

­

Opublikowano

Boże są 2 klany polskie oryginalne z serwerami husaria i offensive clan i czego chcieć więcej ? jakieś podróbki...

Najlepszy klan to daj fundsy to nick zmienie za te 5 k fundsów to już wole dołożyć o 60 zł więcej z kumplami i mieć własny serwer i dostawać fajne kody na fioletowe,niebieskie,zółte itd berety po 30 dni ^^ wtedy się wyróżniasz, a nie jakiś przedrostek jak masz serwer to robisz wojny z innymi klanami itd, a tutaj nic nie zrobisz chyba, że ci wbije te wszystkie osoby do 1 pustego pokoju i tamci do innej drużyny i macie wojne ^^

Opublikowano

hee :D mówisz że ustawka w pokoju :/

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

pff żeby dołączyć muszę wydawać BattleFunds ....

Nikt ci nie każe dołączać chcesz to wbijaj nie to spier...

Więc w czym problem?

`

­

Opublikowano

Czym mam się wyrózniać ???

Przedrostkiem [MaZk] ????

Te fundsy wolę poświęcić na jakiś ciuch albo dodatek do broni wtedy się wyróżniam lub tak jak napisał sogoane

Opublikowano

omgg.. Po 1 jak coś się nie podoba to czemu spamujesz ? liczysz na + od kogoś ? Po 2 zamiast płacić swoje pieniądze PLN to możesz robić reklamy za free i dostajesz...proste i normalne.. Proszę was nie piszcie już że np.po co mam to robić bo wole to, taka wypowiedz świadczy tylko o was.

Opublikowano

ehh taki klan bez sensu Temperaturek nie lepiej poszukać sponsora na originalny klan z serwerem uwierz sponsorów jest dużo, a nawet jak zbierzesz około 30 osób nawet mniej i wszyscy napiszą do administratora serwerów to może ci go dać na 2 miechy za darmo bo go to nic nie kosztuje lecz musi być dużo osób i napisać o tym samym, a następnie grać na tym serwie ^^

Opublikowano

no troszkę w tym jest prawdy ale na razie uzbieramy 10 stałych graczy i jakiegoś sponsora.

Opublikowano

ehh taki klan bez sensu Temperaturek nie lepiej poszukać sponsora na originalny klan z serwerem uwierz sponsorów jest dużo, a nawet jak zbierzesz około 30 osób nawet mniej i wszyscy napiszą do administratora serwerów to może ci go dać na 2 miechy za darmo bo go to nic nie kosztuje lecz musi być dużo osób i napisać o tym samym, a następnie grać na tym serwie ^^

Serwer to ja załatwię więc z tym problemu nie powinno być.

`

­

Opublikowano

Słuchaj ja się zajmę serwerem ts3 a Ty serwerem BFP4F. Ok ? Jutro o 10:00 to pogadamy.. zrobimy taki klan że ... ajj

Opublikowano

Ja mogę dojść jak będzie klan profesionalny ze serwerem i team speakiem, bez tego MaZk przed nazwą, ponieważ wolę wydać te 5000 fundsów na dodatki/broń i ciśnąć inne klany.

Opublikowano

Taa . Wystraczy ze bedzie TS i Server kazdy bedzie sie znal i bedzie gicior :) tak jak napisal sogoane podpisuje sie pod tym

I ustalcie minimum 12 lvl . Bo umiejetnosc gry to kazdy moze powiedziec ze posiada:)

E9mwj60.png

Opublikowano

Witam. Mógł bym dołączyć grając bez przedrostka ( w OFF ani w MH nie ma tego) LVL: no najlepiej minimum 15 jak TS bd i serwer to napewno sie to rozkreci i jeszcze forum ale mysle ze nie bd problemu. Jezeli chodzi o umiejetnosci dodaj na BF Naitsabes[T] albo moge Ci wyslalc SS z gry statsow akcji itp... jak cos podaje GG :35534712

Opublikowano

Panowie!

Po pierwsze:

-Klan stworzony jest dla ludzi.

Po drugie:

-Ci którzy czekają.... aż się pojawi teamspeak czy strona www. mogą sobie czekać w nieskończoność.Nie szukamy ludzi którzy jak sępy czekają na okazję."Będzie ts to dojdę" takie bajery to możecie sobie wciskać... .

Po trzecie:

-Klan wyróżnia na ogół nazwa.No chyba nie powiecie mi że broń?Więc czego czepiacie się tej nazwy.Nazwa jest jak najbardziej oryginalna,cechuje przyszłych graczy i dodaje ładny efekt.

Po czwarte:

Przyjęci gracze:

-Od razu zaznaczam dla tych którzy chcieli by dojść że "dzieci" do 15 roku życia nie będą przyjmowani.

Po piąte:

Przyjmujemy tylko:

- Aktywnych

- Z doświadczeniem

- Humorem

- MUTACJĄ!

Graczy którzy znają się na grze.

Wiem że nick to żaden problem zmienić ale potrzeba kaski,no to ok rozumiem ale dlaczego nie możecie zacząć od nowa,z nową postacią?

Wiem,że co niektórzy z Was wydali trochę pieniędzy czy tych wirtualnych czy tych prawdziwych na Battlefield'a.Ale postać przecież Wam się nie usunie więc w czym problem,zmień jedynie postać i po sprawie.

Pozdrawiam

Krystian1909

([MaZk]Krystian)

Opublikowano

Nazwa [MaZk] was wyróżnia ? mnie statystyki i oryginalny nick wyróżnia.. a nie 4 litery przed nickiem oznaczającym nic bo clanem tego nazwać nie można clan, aby był w battlefield p4f i zatwierdzony przez adminów gry musi mieć serwer.. i aktywnych członków wtedy robicie wojny clanów na swoim serwerze i gracie.

Opublikowano

Ogłoszenie!

W tym ogłoszeniu znajdzie się kilka nowości wprowadzonych do naszego klanu.

- Mamy już server TeamSpeak 3 (Niedługo podam IP,musimy jeszcze go wykończyć)

-Server Battlefielda niedługo będzie wykupiony

-Brakuje nam sponsora na stronę internetową.Jeżeli takowy by się znalazł proszę pisać do mnie na pw lub do Temperaturka.

Opublikowano

Nazwa [MaZk] was wyróżnia ? mnie statystyki i oryginalny nick wyróżnia.. a nie 4 litery przed nickiem oznaczającym nic bo clanem tego nazwać nie można clan, aby był w battlefield p4f i zatwierdzony przez adminów gry musi mieć serwer.. i aktywnych członków wtedy robicie wojny clanów na swoim serwerze i gracie.

Jak widzę to ty tylko spamujesz, nikt cie nie zmusza do wchodzenia do klanu!

Więc to jest dla chętnych, dla aktywnych nie dla no lifuf....

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...