Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Postaci Metin2 Us

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1309911203-U105386.png

Metin2.US 

1309911231-U105386.png

2. Free Kingdom 

1309911265-U105386.png

Sura WP 75lv,Woj body 76lv 

1309911286-U105386.png

eqsuras.jpg

1309911317-U105386.png
 PLN 

1309911346-U105386.png
 Sura posiada buffa na tym koncie co wojownik a wojownik na tym co sura.
Buffki mają ekwipunek na Int taki jak tarcza 6 int dzwon 8 i inne.Sura jest w trakcie oddawania matowych,a wojownik konary.Więcej screenów pod tym linkiem  

1284282093-U138092.png

1309911376-U105386.png

Opublikowano

Bardzo ciekawe rzeczy opowiadacie. 100kk gold kosztuje 25zl. Za sam lwi ma z 900kk golda. Nie wiem dlaczego przyjmujecie, ze jezeli na US to postac mniej warta. Tyle samo wysilku co na PL.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Tyle samo wysiłku? Taa? Kamyki duchowe to tam leżą na ziemi.. skille nie jest wbić trudo... IS taniutki

No taniutki. Jak jedziesz smsami to za pakiet na 7dni 40zł. Gram tam to wiem. Kamyki na ziemi nie lezą tylko po prostu są tanie. Czlowieku ty na globalu skilla na G nie miales a o kamykach gadasz. Identycznie jak na PL. Nie moja wina, ze ceny niektorych itemkow inaczej sie uformowaly.

Dodatkowo bronie na 75 tylko z rippera.

wywalilem /k

Opublikowano

SMS'ami? Wybacz ja posiadam coś takiego jak KONTO BANKOWE ;)

Czemu twierdzisz, ze nie mam na globalu skilla na G :<?

PS. Grałam tam to wiem ;>

Opublikowano

No to musisz być z tego strasznie dumna, ale nie wiem z czego się cieszysz bo osobiście nigdy bym nie zrobił przelewu na grę. Część graczy np. ja ma telefon na umowę więc i tak musi zasilać konto i smsy wydane w tym przypadku na metina nie są żadną stratą. Możesz sobie tam grać nadal i mnie to nie interesuje. Kamyki duchowe mają dobrą cenę, a to że na PL gracze są pojebani i sprzedają po 1kkk to nie moja już sprawa. Nikt Ci lvla nie wbije i skilli tak samo. A eq trudniej dostać niż na plu.

wywalilem /k

Opublikowano

Wybacz, że pracuje co za tym idzie ZARABIAM i mogę sobie pozwolić ;)

Widzisz ja tutaj nie przyszedłem się pochwalić w przeciwieństwie do Ciebie, ale jak już trzeba to ja mam działalność, siedzę w domu i mogę sobie pozwolić na wiele więcej od ciebie.

ps. No może i nie bo słyszałem,że wam stawki w burdelach podnieśli.

wywalilem /k

Opublikowano

@ImperialTribe i Koffanka

takie sprawy zalatwiajcie na pw., badz innym komunikatorze, to nie jest od tego temat!

Kolega pytal o wycene, a nie o to ile zarabiacie i czy rzeczywiscie kamienie leza na ziemi....

Ja tylko potwierdze slowa kolegow jeszcze wyzej- do 100zl max.

Opublikowano

@ImperialTribe i Koffanka

takie sprawy zalatwiajcie na pw., badz innym komunikatorze, to nie jest od tego temat!

Kolega pytal o wycene, a nie o to ile zarabiacie i czy rzeczywiscie kamienie leza na ziemi....

Ja tylko potwierdze slowa kolegow jeszcze wyzej- do 100zl max.

No to mówię, że nigdy bym takiej postaci za 100zł nie sprzedał bo to jest nic.

wywalilem /k

Opublikowano

Tyle samo wysiłku? Taa? Kamyki duchowe to tam leżą na ziemi.. skille nie jest wbić trudo... IS taniutki

oczywiscie leżą na ziemii ale najpierw trzeba skill wbić do G a to juz jest takie same jak na PL a skoro sądzisz,że IS taniutki to wejdz na Z8games.com i sobie zobacz co za ile masz a nie głupoty wygadujesz.Na Us nie ma jak na plu,że bronie na 75 za 1-5kk są w sklepach.

Opublikowano

oczywiscie leżą na ziemii ale najpierw trzeba skill wbić do G a to juz jest takie same jak na PL a skoro sądzisz,że IS taniutki to wejdz na Z8games.com i sobie zobacz co za ile masz a nie głupoty wygadujesz.Na Us nie ma jak na plu,że bronie na 75 za 1-5kk są w sklepach.

3xG wbiłam tam w 2 miesiące :) więc co to za problem?

Opublikowano

Po co odkopujecie tematy sprzed 5 dni, autor tematu na pewno już wie ile za konto dostanie, a wy sobie posty nabijacie...

Pomyślcie czasem czy wasza odpowiedź coś doda do tematu, oprócz samego posta :huh:

Sory za spam ale naprawdę mnie to wkurza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...