Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Garen

fℓσяεк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Garen vs. xxx

Zależy mi na: Łatwym ogarnięciu jak i dobrym DMG

Dodatkowe informacje: Tak więc nie chcę oceniać, które lepsze, które gorsze tylko chcę wiedzieć jak oceniacie Garen'a. Jestem nowy w tej grze, gram bodajże 4 dni i jeszcze nie jestem zbyt dobry. Tak więc ponawia się moje pytanie. Czy Garen jest dobry ogarnięcia i czy dobrze będzie mi się nim grać jako początkującemu graczowi?

Jeśli nie Garen to co polecacie by w miarę dobrze grać jak i szybko nie dedać.

PS. Dodam, że mam 1661 IP i 400 RP.

@EDIT

Dodam jeszcze raz, że także przydałby się jakiś dobry build tej postaci by mi się łatwo grało jakbym miał ją wybrać.

Opublikowano

Staryyy :) Garen to wymarzona postać :) Serio nie znam lepszego tank'a z DMG który radzi sobie świetnie na solo topie :)

Bierz garena bez obaw :) Pocwiczysz i bedziesz koksic ;) pamietaj ze kazdy uczy sie na bledach wiec jesli pare razy nie wyjdzie to nic...

Ma świetne skille i jedne z lepszych Ulti w grze :)

Weź garen bo on nie ma konkurencji ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

UP

Słyszałem, że garen będzie mieć chyba reamke jakieś bo ludzie na niego narzekają, że jest słaby.

Fakt, że ulti koksi :D

Opublikowano

Co do garena, jest to łatwa postać na początek.

Ma dobre early(początkowa faza gry), ale za to dość słabe late(końcowa faza gry).

Tzn. nawet jak w 15min mamy 10/0/0, to w late jedyne co możemy zrobić to q>e>r i koniec czekamy 10s na cd.

Ale w normalnych grach na małym lvl nawet w late można coś ugrać garenem, ludzie nie wiedzą jak go kontrować.

Jeżeli ci się podoba to śmiało kup tą postać, na twój lvl jest silna.

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie, no i jest dobry dla początkujących.

Opublikowano

Polecam Malphite.

Postać można budować jak chcesz .. od AP carry z mida , po full tanky topa , lub zwykłego bruisera . Super champion

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Bierz Garena, jest to najlepsza postać dla Ciebie, jako początkującego. I polecam Ci wybierać championy z tagami " proponowany ".

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Nie polecam,słabe cc ,słaby w tf.Za taką cenę dobry jest Mundo.Cechuje się dobrym sustainem,damage;brakiem many,spamem z Q ;posiada AoE skill,jest dobry w jungle i na solo.Wadą jest to,że skile kosztują hp.

Jego build:

buty 3 poty,giants belt,merkury,warmog,visage,frozen heart,fon,trinity\rylai,abyssal.

jbc. to visage sprzedajesz na abyssala.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie, no i jest dobry dla początkujących.

Niestety nie mam tyle IP :)

Polecam Malphite.

Postać można budować jak chcesz .. od AP carry z mida , po full tanky topa , lub zwykłego bruisera . Super champion

Malphite kiedyś grałem u kolegi i nie zbyt mi się spodobał.

Tak wgl. Wy mi tutaj wyskakujecie z jakimś "cc", "jungle" itd. a ja za nic w świecie nie mogę tego pojąć :P Podałby mi ktoś jakiś link do jakiegoś słowniczka czy coś? Ja bym sobie znalazł jakiś ale tam w tych słowniczkach niewiele pojęć jest zawarte.

Opublikowano

@UP

Proszę słowniczek lol'a

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=343832

Jest to forum lol'a więc chyba może być i nie jest to konkurencja ?

@Top

Polecam Ci dozbierać na olafa super postać pan wyżej wymienił plusy :P

Opublikowano

@UP

Proszę słowniczek lol'a

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=343832

Jest to forum lol'a więc chyba może być i nie jest to konkurencja ?

@Top

Polecam Ci dozbierać na olafa super postać pan wyżej wymienił plusy :P

Dziękuję za słowniczek. Leci Like.

Co do Olaf'a to spróbuję jakoś na niego uzbierać i zobaczę jak będzie mi się nim grało ^.^.

Jeszcze jakby ktoś był łaskaw jakiegoś dobrego build'a do niego podać.

Opublikowano

Polecam Le Blanc , Nie jest za łatwa do ogarnięcia , ale dmg ogromny . Nauczysz się comba i to Ci wystarczy do Le Blanca . Skille do Comba -> 2-1-Ulti-3 Śpi :D Jeśli zdecydujesz się go kupić podam Ci build :)

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Olaf build.

Merkury

Latarnia

Mallet

Atma

Warmog

Fon\mom

Omen

latarnia->bt\aegis\coś na hp lub ad

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...