Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak Expa Camerion

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam expilem sobie normalnie na kamer modzie i nagle przestal mi leciec exp zatrzymal siee na 45,15% i wiecej juz wbic nie mogelm weszlem na clienta cameriona exp leci wlaczylem mobberhacka na cliencie i exp przestal leciec wiecie jak to ominac? zebym mogl grac na kamermodzie albo na mobberhacku i zeby exp mi lecial normalne

Opublikowano

zrobilem reinstal kamermoda na cameriona i nie wlaczalem mobberhacka to tez mi exp nie leci :/

do 14 bylo wszystko ok tak samo wczoraj a tera sie cos zj****o :/

Opublikowano

zauważ chłopie ze GA zmienia raty serwa ...raz jest 50% a raz 100% i ty akurat natrafiłeś na 50%.... nie bój się u mnie to samo było :D

Opublikowano

jezuu -.- ale nie chodzi mi o to ze mi wolno exp leci tylko ze wgl mi nie leci mam 150 lvl expie na mapie 135+ bo nastepna na 165+ i nawet jak zaloze pd to nic nawet o 0.01% nie urosnie jak zabije caly spot albo i wiecej :/ (na kamermodzie) choc wczesniej lecial a na cliencie leci normalnie i pytanie brzmi jak ominac ta "zapore"? czy co to mi sie stalo i czy wam tam na kamermodzie elci exp

Opublikowano

dobra naprawilo sie nawet nie wiem jak bo jak wczesniej robilem wszystko od nowa rozpakowywalem i tak dalej to nie pomagalo a tera jakos pomoglo :) a i dam wam + za posta ^^

Opublikowano

nic nie zakladalem -.- i po co wgl jeszcze piszesz jak powiedzialem ze rozwiazane .. co posta chcialo sie nabic ?? iloscia postow nic nie udowadniasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...