Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug,haxy czy coo ?

PsychO198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. postanowiłem pograć w brick force i powiem, że wciągnęła mnie ta gierka, lecz po 2 mapach zaczęło się dziać coś dziwnego. Prawie nikomu dmg nie zadawałem, na 10 graczy w przeciwnej druzynie moglem zranic tylko 1.. Wie ktoś może o co z tym chodzi?

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Mi się wydaje , że nie masz skilla . ; >

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

@up Geniusz AHAHAHH xD omg

juz tlumacze.... niezadajesz dmg to jest przez to ze miales zmulonego neta albo lagi tez tak mialem musisz patrzec na pingi wiem z tego ze gralem na close becie ze gra jest taka jak minecraft slaba pod kazdym pozorem a żre ram i net jak dziki

Opublikowano

No wiesz.. łącze mam dobre (6 mb/s) ;] mi w grze pokazuje ping "0", 8 gb ramu, a poza tym minecraft chodzi mi bez zarzutów na BestialPack ;d

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

@up Geniusz AHAHAHH xD omg

juz tlumacze.... niezadajesz dmg to jest przez to ze miales zmulonego neta albo lagi tez tak mialem musisz patrzec na pingi wiem z tego ze gralem na close becie ze gra jest taka jak minecraft slaba pod kazdym pozorem a żre ram i net jak dziki

Minecraft to nie jest slaba gra ciole :) Jezeli nie wiezysz to zapytaj sie ponad 6 milionow osob ktore kupilo ta gre ;)

@TOPIC albo net ci muli albo cos innego. Ja tez cos takiego mialem ale to nie bylo przez lagi

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Istnieje kila opcji :

• zamulony internet
  • po prostu nie trafiasz

Grałeś wtedy na Open Beta ?

1347124469-U687933.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...