Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hack na goldy

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może mi ktoś dać link do jakiegoś hacka dzięki któremu można nabić dużo goldów np. jakiś bot który zabijałby potwory i zbierał z nich drop

edit ma to być do 4story eg

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nikt tu nie bedzie dzialal na rozkaz ("ma być"), to po pierwsze.

Po 2 hacki znajdziesz w dziale "4Story- Cheaty, Bugi, Boty"

Po 3 nieodpowiedni dzial na takie wypowiedzi.

I wedlug mnie do zamkniecia, ale o tym juz nie decyduje. ;)

Opublikowano

PO

1. napisałem "ma to być do 4story eg" napisałem do jakiej wersji a nie karze wam że musicie mi to koniecznie dać

2. Jest w "4story-Cheaty,Bugi,Boty"

3. Na przyszłość zastanów się co piszesz

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

po 4 nie ma takiego hacka na goldy czy cos .. a botow tez nie ma . musialbys sie jedynie pomeczyc sam z hackiem i byc na kompie a nie ze odejdziesz i bot za ciebie bedzie bil . takiego hacka niestety owego nie ma .

Opublikowano

Michal:

Napisalem ze w dziale "4story-Cheaty,Bugi,Boty" znajdziesz dostepne hacki, ale ten dzial nie jest od zadnych prosb, jest on jedynie do umieszczania konkretnych botow cheatow i bugow. Zawsze zastanawiam sie co pisze i nawet po Twojej wypowiedzi, mysle ze mam racje. No i kolejna rzecz: ile mozna pisac i mowic o tym ze nie ma zadnego hacka na goldy, poczytaj forum, skorzystaj z szukajki i dopiero pisz sensowne tematy w odpowiednim dziale. Bo w kazdym watku zwiazanym z hackiem na kase jest pare(parenascie) odpowiedzi ze nie ma, nie bylo i nie bedzie takiego hacka -.-

Opublikowano

A dzieci znów to samo...

Hack na goldy nie istnieje i nie istniał !

PO takim pytaniu można stwierdzić żę jesteś dziecko...

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jemu chodzi o to ze hack zabija i zbiera z nich drop. Jest taki co zabija moby i teraz niewiem czy zbiera tez z nich drop.

Temat do zamknięcia ludzie zaczynają spam robić.

sam robisz spam

1357577137-U262310.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mój kolega raz miał hacka na golda i mi pokazał mi że jest i działa więc kaktus w dupę wszystkim którzy twierdzą że nie ma hacka na golda

/Nie odkopuj tematów starszych niż 30 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...