Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Demko z cs`a :)

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj miałem formata i okazało się, że teraz z odpalonym frapsie w cs`ie mam 90 fpsów :O więc gra bez lagów : ] więc pomyślałem iż mogę zrobić jakiś filmik fajny z cs`a lecz... teraz bawię się w zbieranie materiału ... trochę już go mam. Teraz moje pytanie, jakim programem mam obrabiać filmiki ? Tylko mi nie pisać, że Windows movie maker ... bo na xp mogłem ale teraz na windowsie 7 nie ogarniam tego programu ^^ ( program musi być darmowy lub z możliwością wpisania cd key`a którego można znaleźść u wujka google :D )

Serdecznie pozdrawiam !

PS. Każda sensowna odpowiedź będzie nagradzana " lajkiem "

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

camtasia studio.

pirackie sony vegas

Camtasia nie posiada za dużo opcji... a sony vegas :O wczoraj chyba z 3 h się męczyłem aby zrobić pełna wersję 11 :D

Coś innego ? :D

Opublikowano

ja sony vegas ci polecał ladne obróbki sa

Dobra już ściągam ale... 11 nie ogarniałem z tym "crackowaniem" więc ściągam 9 kiedyś miałem i ładnie było !

Jestem otwarty na jeszcze inne odpowiedzi ;-)

Opublikowano

Sony Vegas, na yt wrzuć camtasią, ponieważ zmniejsza wagę pliku.

Do efektów polecam adobe after effects.

Opublikowano

Dzięki Wszystkim, a co powiecie na Pinnacle studio 12 plus ?

Opublikowano

Jest to program bardzo podobny do Sony Vegas, jeżeli nie chcesz Vegasa weź tego Pinnacle, twój wybór weź ten program, na którym najlepiej ci się pracuje.

Opublikowano

Gdy nagrywam frapsem to filmik sporo waży, da się zmniejszyć rozmiar ?? :) bo nie będę wrzucał filmiku 7 gb na neta :D

Edit@ Oczywiście, że Camtasie zmniejszy jak przez nią wrzucę ale... wolę się upewnić czy nie ma innych możliwości ?

Opublikowano

Dzięęęęki wielkie ! Tematu jeszcze nie zamykajcie może jeszcze będę potrzebował czegoś :D

Opublikowano

Sony Vegas, na yt wrzuć camtasią, ponieważ zmniejsza wagę pliku.

Do efektów polecam adobe after effects.

OMG! W vegasie też jest taka opcja, trzeba umieć tylko renderować filmy dla YT w HD, a poradników od tego jest multum.

@TOPIC- Fraps to jest lipa. Polecam Ci HLAE, do tego Vegasa, reszta to poradniki z internetu i inwencja twórcza.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...