Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do rozpoznawania muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy są jakieś mniej znane remixy/piosenki to raczej żaden taki program nie znajdzie (mówię z własnego doświadczenia ;) ale mogę się mylić)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Oczywiście takowe programy najczęsciej rozpoznawają muzyke w orginalnych mixach lub radio editach, gdyż w bazie danych nie znajduja sie amatorsko (nieoficjalnie publikowane) mixowane wersje.

Pozdrawiam

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

No kurcze bo mi bardzo zależy na tej nucie gdybym znał oryginalną wersję to remix bym sobie sam znalazł

aa i jak się znacie na muzyce to możecie mi podać co to za typ muzyki? hands up?

A może niech ktoś mi napiszę słowa jak zna dobrze angielski tylko po angielsku oczywiście jest tam I love you i potem coś tam śpiewa ta dziewczyna ;p

Opublikowano
bo nawet Tunatic mi nie chce wykryć tej nutki

@UP2 <faceplam>

Sprawdź na tej stronie : Midomi.com

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

@UP2 <faceplam>

Sprawdź na tej stronie : Midomi.com

Hmm stronka nawet dobra ale niestety nie znam dobrze angielskiego i nie przepiszę tekstu po angielsku z piosenki
Opublikowano

A znasz chociaż wykonawce? Albo inaczej, gdzie to usłyszałeś po raz pierwszy?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

@up

Chyba po to chce jej tytuł bo nic o niej nie wie xD

Co do tematu, masz telefon z androidem/iOS? Spróbuj na telefon programu shazam, jest całkiem niezły.

Opublikowano

Na Midomi nie przepisujesz piosenki xD

Przykładasz słuchawki do mikrofonu żeby było słychać piosenkę i klikasz to co na obrazku

utj8if.jpg

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...