Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie lepszy drop?

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy lepiej dropic ,zarabiać przez noc 35lvl woj body na metkach w m2

czy 50lvl body z buffem na metkach 45 lvl i wodzach orków pod świątynią?

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

To zależy . jak Wolisz i ile ludzi siedzi w danej godzinie , że tak ujmę "no-Life " yhm Jak mało ludu w m2 to polecam zawsze jakię Ku i Kd dropną .:) Ale bardziej jestem ZA BO . rękawica 40 lvl body i metki 45 , no po prostu cud miód i malina . Drop zadowalający , Nie dość , że wypada KU , KAMYCZKi a nawet może Ci polecieć Ogon Węźa +... Także ... Dolina Orków :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Na tym 50lv mało co zarobisz, najlepiej zarabia się na metkach w m2.

To jest sposób chyba najbardziej opłacalny według mnie, ew. możesz potem połazić na Wodzów żeby dorobić.

Opublikowano

Wbij około 40/42lv i bij metki 45lv, jak już pisali, drop wyśmienityz rękawicą. Większa szansa na kd+4, może dropić kamyk, z ku tak samo raczej i do tego ogony+ z respa łuczników. Do tego jak masz szczęście dochodzi wódz orków, więc polecam dolinę

Opublikowano

Duzo zalezy od natęzenia ruchu, jezeli mało osób by smigało w m2 to polecałbym tam bić metiny - im wiecej ich rozwaliszy tym masz wiekszy zysk.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Lataj po M2, jak dobrze ogarniesz swojamapke to bedziesz wiedzial w jakim czasie respia sie metki, jakie i gdzie. Wtedy wszystkie beda dlaciebie praktycznie :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie m2. Jak zabierzesz ze sobą buffa trudno będzie latać od metka do metka z nim, a przy okazji inne dropki (również z wrogich królestw) będą ci ubijać tego twojego buffa. Sam z własnego doświadczenia to wiem bo próbowałem obydwu sposobów. M2 Wojownik Body i przy paru godzinnym dropku 1-4 kd +4, jak i również ku aura,berek ;].

Opublikowano

Zdecydowanie lepszy drop będzie na metkach 45lv z rękawicą złodzieja więc polecam zarabianie właśnie na metkach 45lv właśnie tym kontem 50lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...