Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Broń] Medyk

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym sobie kupić broń do klasy Medyk.A niewiem żeby niekupić jakiejś do "bani". Myślę że doradzicie mi jaką kupić broń.

Opublikowano

A jeszcze coś opłaca sie kupić battelfunds za SMS ? czy raczej przelewem.

Dzięki za wszystkie propozycje. :)

Opublikowano

Pozwolę sobie i podepnę się do tematu:

Która lepsza jest broń dla Medyka:

M249 SAW RKM czy Mg36

Jeśli można to prosiłbym o uzasadnienie dlaczego ta broń/jakie różnice itp.

Z góry dzięki za pomoc.

Ps.Nie znam się za bardzo dlatego proszę o porade gram od kilku chwil i gra mi się nieźle spodobała :P

Opublikowano

m249 saw jest na niższy lv celniejsze od mg36 mam obie te bronie i mg36 lepsze o wiele :P polecam jest pro bez ulepszeń

No ta broń mg36 jest zajebista kosi nieźle,a później miałem takiego farta i wygrałem w karcie m249 saw za free na 4ever xD.

Opublikowano

Ja na karcie mg36 wygrałem na zawsze/ ale nie róbmy spamu do tego mamy osobny temat teraz jak mam mg36,pkm i m249 saw to najlepsze jest mg36 :D

Brakuje tylko tutaj tego RKM na 15 lv :D XM8AR

Opublikowano

ja tez szukam broni dla medyka nie chce tworzyc nowego tematu wiec napisze tutaj potrzebuje dobra bron zastanawiam sie miedzy mg36 rpk-74m lub m27 czy te droższe beda lepsze czy lepiej kupic zestaw dla medyka z mg 36??

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Jakbyście czytali temat od góry do dołu, to byście się doweidzieli, że najlepszym wyborem będzie mg36. Proszę czytajcie cały temat, a potem się 'podpinajcie' ze swoim problemem :)

Opublikowano

ale czy jest dobra na dalsze odleglosci bo slyszalem ze ma duzy odrzut m27 jest podobno celniejsza

Opublikowano

Dokładnie, MG36 z dodatkami na celność jest dość dobry na duże odległości. ewentualnie poradzę sprawdzić tego nowego M27 IAR, ma najwyższe acc z broni dla medyka. Grałem na serwerze na którym koleś nieźle tym kosił, ale to zależy też od twoich umiejętności

Opublikowano

kupiłem zestaw medyka z mg36 sprawdza sie bardzo dobrze myśle że {temat do zamknięcia}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...