Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE/WTF?!] 95 PP(Może Admin?)

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś Program Kolo Pewnie Gdzies Sprzedaje Gdzieś Konta

Ale Admin ... Nie Możliwe

A kamianiarz Jak Konta Sprzedaje ? Hee

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

@noob , ale też może być to admin ;p , Bez rangi "A"

Wątpie Zeby To Był Admin

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

Wątpie Zeby To Był Admin

Admin nie koniecznie musi mieć rangę ''A'' Kiedyś latał admin z rangą banity ..... A;e faktycznie mało prawdopodobne aby to był jakiś adm.

Co do tematu . Albo to fake albo jakiś błąd gry . Bo wątpię aby istniał jakiś program czy coś do takiego czegoś

Opublikowano

Gdy by instniał taki program to juz dawno 50% graczy ,ktorzy nie lubia BP by na tym jechalo...

WojakPL

Opublikowano

heh wiem jak sie to robi ale działa tylko na gogle chrome łatwo tak kogoś zrobic :D

Wyślij mi jak to zrobić na pw. jak możesz :)

Opublikowano

Klikasz zbadaj PPM i potem zbadaj element ... i powinneś sie juz dalej połapać ;p

WojakPL

Opublikowano

fake jak nic widzicie pozycje w rankingu??

2,10

z tego co wiem to "," jest co 3 cyfry

Nie fake tylko to błąd jest ... czasami tez tak u siebie mam . Raz nawet mialem pozycje 79 milionów coś tam ...

Opublikowano

ja nie mogę zwykła podmianka danych a wy się podniecacie

Macie jak to zrobić

Wchodzicie w profil gracza dajecie zbadaj element szukacie Profil Stats i sobie zmieniacie co chcecie

no i na chuj wy wkręcacie ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Cheat Engine może jakieś photoshop wszystko na 100% jakiś FaKe.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Boże tylko Żulek zawsze odpowie Dobrze :P masz lajki odemnie Every day żulku ;p

Ty często pomagasz czyli lajki dla cb

Dzięki za każdą pomoc którą mi ofiarujecie ^^

Opublikowano

@up nie podlizuj się tak, żulek a umiesz zrobić , żeby bylo pokazane , że masz all pp przydzielone ?

Chodzi mi , że w każdą umiejętność masz na maxa , ja umium ;p

WojakPL

Opublikowano

* Wow super temat, wiecie co? Ja tez mam fajny program co daje 999999999999uri na konto i wszystko co chcecie:p

* Twórcy tematu gratuluje skopiowania z epvp. Jak masz 12 lat i nie znasz ani angielskiego, ani nniemieckiego to nie umiesz tam czytać postów i piszesz tu żeby się dowiedzieć wtf?!:D

Z pewnością nie jest to konto admina, najprawdopodobniej koleś nie logował się przez 4 rtygodnie, znikł z rankingu, potem skrypt go na czymś złapał i wychodzi taki błąd w profilu:p

* Admini nie robią kont na sprzedaż, łatwiej jest odbanować jakieś, posprzedawać coś, lub kupic, odjąć/dodać pd i jest:PP

Opublikowano

* Wow super temat, wiecie co? Ja tez mam fajny program co daje 999999999999uri na konto i wszystko co chcecie:p

* Twórcy tematu gratuluje skopiowania z epvp. Jak masz 12 lat i nie znasz ani angielskiego, ani nniemieckiego to nie umiesz tam czytać postów i piszesz tu żeby się dowiedzieć wtf?! :D

Z pewnością nie jest to konto admina, najprawdopodobniej koleś nie logował się przez 4 rtygodnie, znikł z rankingu, potem skrypt go na czymś złapał i wychodzi taki błąd w profilu:p

* Admini nie robią kont na sprzedaż, łatwiej jest odbanować jakieś, posprzedawać coś, lub kupic, odjąć/dodać pd i jest:PP

@up 12 lat to masz Ty , ale jak to kopiowalem noobie to byl tam 1 post chyba...

Wiedziałem , że można tak zrobić na chrome czy na fire foxie...

Ale na pocątku o tym nie pomyślalem ...

WojakPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...