Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Equivalent Exchange a worldguard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy jest możliwość jakaś zablokowania działania np pierscienie (tych groznych lub młotów dark materry na danym regionie/cuboidzie najlepiej lub mapie?

Bo mam Wgrany EE2 na serwerze, ale ludzie mogą używać itemków które niszcza innym działki. Proszę o pomoc

lub jakaś blokada itemków

Opublikowano

pluginy nie mają dostępu do modów. mod jest po stronie gracza, plugin po stronie serwera. "Wgrywanie modów na serwer" tak naprawdę służy tylko do poinformowania serwera jakie dane ma przesyłać między graczami, właściwy mod jest po stronie gracza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja widziałem jak całe EE2 Equieval Exchange 2 jest odblokowane na jednym serv. a mianowicie wgrali plugin który umożliwia tworzenie światów (nie znam nazwy pluginu) zrobili mape surowcowa i tam można normalnie używać wszystkich narzędzi z redmatter itp

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Jest możliwość zablokowania używania np. Morning Stara na Cuboidach. Niestety nie wiem jak, ale takie coś było na Two World's (Tekkit serwer :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...