Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycarrowanie

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie mam 1066 ELO, spadłem tak z 1300 jedna falą w pierwszy tydzień wakacji. I moje pytanie brzmi... Czy mógłby mnie ktoś Wyccarować na około 1200 ELO? Albo chociaż do 1150. Wczoraj przegrałem 6 gier z rzędu. (Ci ludzie chyba nie mają mózgu. Przykład: Jestem 1 pick, pisze jungle. Ostatni pick nagle się odzywa i też pisze jungle. Cały team mu pisze, aby szedł supporta on zaczyna trolować, bierze Evelinke z surge + revive i idzie feedowac -.- ) Tak to wygląda na tym ELO... Pomoże ktoś?

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

jako 1 pick jungle = defeat. supporta albo adc się bierze żeby cię nie kontrowali...

wycarrować Cię? naucz się grać i się wybijesz -,-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Skoro gość Cię prosi o jungle, ale Ty ja pickujesz bo jesteś "pierwszym, najważniejszym, najlepszym i w ogóle pickiem" to mu się nie dziwię. Jeśli wychodzisz z założenia, że ostatni pick = support i nie potrafisz się dogadać z ludźmi to jeszcze "trochę" spadniesz.

Przegrałeś 6 gier z rzędu i to wina twojego teamu? Może pora się nad tym trochę zastanowić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wniosek :

Z nordica przejdź na west -.-

To u Ciebie jest problem,bo sam nie potrafisz dostosować się do drużyny.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Nie wychodze z założenia last pick= jungle... Prawie zawsze jestem last pickiem i team ma w dupie co wezme... Jak nie support to oni będą trolować -.- Parę razy pozwoliłem iść gościom w jungle... Zawsze przegrywałem... Z tego ELO jest trudno wyjść, bo last pick to zawsze trol, do którego się trzeba dostosować, a nie on do nas...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

up@

I dlatego powstała taka magiczna opcja jak report.

Ale zawsze podawaj powód.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Uhm. Spędzam całe dnie w trybunale i znacznie lepiej patrzy się na reporta z opisem co i jak, niż na zwykły report gdzie szukasz 10 min. o co poszło.

A co do pickownia. Najlepiej gdy pierwsza osoba pickuje supporta a ostatnia junglera. Zawsze można się zamienić z kimś. Jungler jest na rankedach najważniejszą postacią (przynajmniej ja tak uważam). I tak jeszcze dodam (z doświadczenia), że najłatwiej grę wycarryować tankiem, lub AP z obszarówką i dobrym CC (Malphite, Amumu, Kennen)

wikmk9.jpg

Opublikowano

jako 1 pick jungle = defeat. supporta albo adc się bierze żeby cię nie kontrowali...

wycarrować Cię? naucz się grać i się wybijesz -,-

Właśnie dwa pierwsze picki to powinien być jungler + support, nie wiem jak Ty chcesz junglera counterować, lol... AD Carry właśnie zcountrować się da.

Skoro gość Cię prosi o jungle, ale Ty ja pickujesz bo jesteś "pierwszym, najważniejszym, najlepszym i w ogóle pickiem" to mu się nie dziwię. Jeśli wychodzisz z założenia, że ostatni pick = support i nie potrafisz się dogadać z ludźmi to jeszcze "trochę" spadniesz.

Przegrałeś 6 gier z rzędu i to wina twojego teamu? Może pora się nad tym trochę zastanowić.

Skoro ma pierwszego picka to może picknąć to co w tym złego? To team ma się dostosować do każdego, a nie tylko i wyłącznie Ty, kiedy masz nawet first picka. Grałem duo już kilkanaście razy i kumpel nie zwalił lane'a, ja dobrze jungle'owałem, wszystko ok, ale zawsze ktoś zjebał linie i nawet jak gankowałem to mieli na mnie wyjebane, więc czy ja w takiej sytuacji byłbym winien? Chyba nie, nie wiem czy autor tematu miał sytuację podobną do mojej i nie chcę wiedzieć, podaję Ci przykład, że reszta teamu też potrafi zjebać grę.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...