Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Już hacki?!

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie przed chwilą w tą grę nagle podleciał jakiś koleś i 1 hitem wszystko rozwalał..Nie tylko mnie ale resztę również 1 hitem.Hacki czy po prostu dobry build?Staty z jakimi zakończył grę to 23:0:0

Opublikowano

Mi się zdaje, że to za wcześnie aby były hacki do tej gry myślę że to kwestia dobrego build'u :)

Opublikowano

Szczęściarz się feednął i nazbierał na own build i takie są rezultaty.

Jak na razie to chyba za wcześnie, aby były tu hacki.

Opublikowano

Sam się spotkałem z takim czymś :) Gość miał 2 lv i wieżyczki rozwalał :) myślałem że laga takiego mam ale wszystko normalnie się działo

Opublikowano

Znam już nawet polaków którzy tworzą haxy do SMITE, a więc koledzy "nie pierdolcie" bo jestem pewny, że już coś tam mają ;)

1356721310-U739101.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe, co to znaczy tak serio "szczesciarz się feednął" ? h3h3 ;d

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Powiem tyle, znam jedno zagraniczne forum gdzie jedna osoba podała listę adresów, a 1 hit hack nie będzie problemem ponieważ przy funkcji nomadmemory można zmienić obrażenia które nam zmienia wartość itemu czyli np z +10 na +10000 i wiadomo 1 hi leży bo grracz 10k hp nie uzbiera :)

Opublikowano

Jeśli ktoś widzi cheatera po czemu kiedy nam wyskakuje okienki z przegraną macie przycisk scoreboard klikacie na to i macie panel taki jak w lolu do reportowania 1 report koles juz nie pogra na tym ip :)

Opublikowano

Sam testowałem już sh, aby sprawdzić jak działa na innym koncie ;)

Testowałeś tego co jest podany na mpc czy masz jakiegoś własnego?Bo ten co jest na forum crashuje gre po 3 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...