Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2BOB i RIB BUG

tenchuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym zaczac od jednego bledu w bocie M2BOB. Wczoraj zapuscilem bota na ezo i zagladalem co jakis czas. Przychodze, fajnie sa 2 riby. Przyszlem ponownie po 30minutach i patrze ze leza 2 riby nie zebrane... Oto jest ten problem w M2BOB-NIE ZBIERA WSZYSTKICH ITEMKOW A TO JEST BLAD. I jeszcze 2 sprawa: cos wczoraj mialem z tymi ribami bo po 2.5h bocenia mialem 4 riby w eq a dzisiaj juz boce 1h i mam nastepnego riba (jak ktos niewiezy to moge wstawic screena).

Opublikowano

A co myślisz ze za darmo będziesz miał range pickupa ? oni się narobili to muszą coś z tego mieć ciesz się w ogóle, że udostępnili za free jako tako bota...

Opublikowano

To nie jest bug, najprawdopodobniej nie miałeś 3 wolnych slotów pionowo, tak poza tym jaki masz system?

@Edit. Być może riby były poza zasięgiem pick upa.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o to że nia miał miejsca w eq.. też tak mam , kiedy wlanczasz bota ja np ( małpy ) to ubija spota i biegnie do nastepnych wiec jesli wypadnie item z potworka który jest w innym kierunku niz biegniesz to tego nie podniesie..

00285a1e28.jpeg

Pomogłem ? Daj " Lubie To " .

Pisać na gg ( 43233780 )

Opublikowano

racja czasami nie zdarzy zebrać wszystkich itemkow i to nie jest bug.

A z ribami to fart :)

1337113491-U379973.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...