Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na nowej postaci

patrynio1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że dostałem bana na maila (czyli na wszystkie konta zarejestrowane na 1 mailu (Okolo 21) ) za m2boba to chciałem pograć na s26 SOLAR. Zaczynam od dosłownego zera i nie mam pojęcia jak zarobić. Ktoś mi mówił żeby zrobic 10 lv bodego i bić metki w m1. Podobno w tydzień można zarobić na dobre EQ +9. Może polecacie coś innego? Przypominam że zaczynam od zera. Będą LIKE :)

Opublikowano

Polecam Mentala 12 lvl z dobrym eq +7-8 do m3 (Imha).

Będą lecieć jesiony itd.

Eminem King of rap.

Opublikowano

Jeżeli jakiś znajomy gra to poproś go o pomoc.

Jeżeli nie to zaczynaj powoli mentalem, uzbieraj na eq+6 max i do imha na dropka.

Kiedy będziesz expił w m2, od około 28 lv chodź na metki 25lv, potem 35 lv i na 30 możesz łowić rybki.

Opublikowano

Najpierw dobij ten 13lvl bodziakiem.

Może Ci się uda zrobić te eq do +6.

Idź do imha przez tydzień. (oddawaj expa albo zrob nowego dropka)

I tak zarobisz na eq+9 na start eq i tam jakieś do 40lvl.

Rozpoczniesz fajnie grę ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Kurwa, mam wrażenie że sami debile tutaj wchodzą. Koleś nie ma nic, i pyta sie jak zarobić kase. A wy do niego "nazbieraj". Debile.

Ja jak gralem pierwszy raz, to robiłem te misje typu "ubij 10 psow albo 5 wilkow", i gdzies na 10-13lv mialem kilkanascie fioletowych potkow, opylilem je, i starczyło mi spokojnie na EQ+6 + potiony. Potem Expuj, i gdzies na 20-25lv metki w M2.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

ja robiłem zawsze 15 lv bodego i waliłem metki w m1. nie było aż tak źle w 2h dropu czasmi sie trafi aura i z 3 duchowe 3 wiry 2 berki zależy od szczęścia.

raz 2 aury pod rząd

x

Opublikowano

Zamiast zarabiać narazie na tak niskim lvl, to polecam wbić 20lvl i expiac, dropisz kawałki klejnotu. Wbić 20lvl to nie jest żaden ciężki etap. Z eq +3/+4 dasz rade. Jeden kawałek klejnotu ok 200k.

Oczywiscie na poczatku powykonuj te misje aby miec na poty.

Imha to o tyle zły pomysł tylko dlatego iż trzeba posiadac dobre eq..

Opublikowano

Mental jest dobry na Pl'u. Graj mentalkiem i dropaj przedmioty z metinów [m1]

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...