Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]3 turbo?

22kristof22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej koleś . Czemu wciepałeś tu moje fotosy z konta ... A co do 3Turbo to to naprawdę działa 3turbo x 50 % + Premium 50 % daje bardzo duuuużo . A ty "

22kristof22" spytałeś sie mnie o pozwolenie o użycie moich Fotek z konta ? ...

Opublikowano

Flaxy to tylko jeden z etapów ... na razie iryski mi nie są potrzebne . Zbieram do 31 lf-3 i 25 bo2 . Iryski dopiero pójdą na sam koniec

Opublikowano

Można sobie trubo rakietowe walnąć 3 razy w dodatki > ? .Pewnie wali jak z laserów ; D

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Można nawet więcej lecz ja preferuje tylko 3 ponieważ mam wiele innych dodatków które są mi niezbędne - Po prostu nie mam miejsca na więcej niż 3Turba . A tak wo gule to przy 3 x Turbach + Premce wali się jak z lasera prawie

Opublikowano

FAKE!

Sprawdzałem, rakiety na premie leciały w tempie 1/s nie załeżnie czy turbo miałem 1,2, czy 3.

# Zamknąć.

Dokładnie też tam mam.

b_560x95.png

Opublikowano

Nie było restartu dziś w nocy ani wczoraj. nie mieli jak tego naprawić

O przepraszam restart był dzisiaj około godziny 5-6 dokładnie nie pamiętam bo ostro expiłem na kryskah

Opublikowano

Ja włożyłem 1 i spróbowałem potem 2 i nie ma różnicy tylko 1 działa

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...