Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dnia

BooYaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m4a1 gold ma mniejszy recoil od normalnego i jest ladniejsze ;D xD awm tez dobry Ciezki wybor

JA TAM BYM WOLAL M4a1 gold

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

m4a1 gold ma mniejszy recoil od normalnego i jest ladniejsze ;D xD awm tez dobry Ciezki wybor

M4A1 Gold ma taki sam odrzut jak zwykła M4A1 ... Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Różnią się tylko tym, że Gold ma więcej naboi oraz fajniejszy wygląd

;)

Gość patrykkos
Opublikowano

AWM Gold też się niczym szczególnym nie różni od zwykłej tak samo jak M4A1 oprócz wyglądu i naboi ale dla mnie się podoba

:D

Opublikowano

M4A1 Gold jest bardzo podobne do M4A1, podobny dźwięk, rozrzut, ale wygląd inny i więcej naboi.

Ja na twoim miejscu nie brał bym AWM Gold, czekałbym na jakąś aktualizacje w której zmienili by bronie.

Można wgrać skiny i wtedy zwykłe M4A1 będzie ładniejsze od M4 Gold

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wiem, czemu tu porównujecie Primary Weapon do Sniperki ale ok.

Ja bym brała M4A1 Gold.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Gość patrykkos
Opublikowano

My porównujemy normalną broń do normalnej broni a snajperki do snajperek ... Chyba coś źle przeczytałaś

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...