Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 12k BF Funds i problem :D

Mavilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,Jako iz jestesmy wszyscy na forum ,skorzystam z waszej wiedzy i pomocy co do wyboru -no wlasnie wiec zaczne . Mam zamiar zakupic 12tys BF Gralem kazda klasa ,snajperem,Medykiem i jak to zawsze bywa u mnie mam problenm co do wyboru postaci ,Wiem ze kazdy ma swoj styl i ze kazdy woli grac kims innym ,ja tego problemu zbytnio nie mam poprostu nie umiem sie zdecydowac ktora klase wybrac ktora jest bardziej ,,barwna" Jest co robic nia itp , mam zamiar kupic zestaw w hot deals ten z dodatkami itp i tu tez rodzi sie moje pytanie czy wszystkie oferty np dla medyka za 8k czy jest warto ? czy to tylko kicha a nie bron ,Sam nie wiem prosze o wypowiedzenie sie w temacie dziekuje :D P.S Tuty ogladalem co i jak i dalej nie wiem co dalej :D

Opublikowano

Opłaca się kupować każdą paczkę nawet jak posiadamy inną broń. Paczki są o tyle dobre bo są tanie i są w nich rzeczy na który trzeba było by wydać kupę siana więcej :)

Najbardziej barwna postać moim zdaniem to Inżynier, rozwala pojazdy, jak mamy MP5 z paczki kosimy wszystko co żyje, postać i na duże mapy i na te typu Sharqi, Basra :)

Opublikowano

@Up, tak ale jak ci Amfibia pod ryj podjedzie to z Mg36 od razu wąchasz kwiaty od spodu, a Inżynier chwyta RPG, a potem jeszcze dopierdoli minę na pojazd, Inżynier to jak dla mnie najbardziej wyrafinowana postać, Najlepiej sprawdzająca się na Dragon Valley lub Dalian, gdzie helikoptery latają nisko, i łatwo jest je zauważyć, wyciągasz tracer, strzelasz, ładujesz, strzelasz 2 raz jak heli wypuścił flary i z RPG go pociągasz w dół, nie ma większej zabawy niż inżynier, kupując MP5 to tylko z dodatkami na celność, a w magazynku dodatkowe 16 naboi, najlepsza postać na grę w zwarciu, ataki pozycyjne, szybkie akcje samobójcze, mnóstwo pozytywnych cech, jak przeczytałeś mojego tuta dla drzewka postaci to możesz dobrze ogarnąć skille na każdą mapę, jak dobrze nakurwiasz to nawet w 5h gry masz ten 10lvl, wystarczy tracerem mieć obcykane

Opublikowano

tak jak mówią up.... inżynier.... chyba że lubisz sadzić heady z daleka to polecam snajpera, również dobre :) Może mortar nie jest dobry ale z pewnością daje dużo frajdy gdy na Omanie w dobre miejsce się puści takiego Mortara ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...