Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CA działa ?

Rond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Error Code = -2, 10060

Error Code = -2, 10065

Mam takie błędy przy uruchomianiu Combata reinstall nie pomógł.

Opublikowano

Cytat z FAQ Nexon'a

I'm getting this error: "ERROR CODE = -2/10060

The code "10060" occurs when a connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or when the established connection failed because the connected host has failed to respond. This error most likely occurs when the server is under maintenance. Try connecting to the game after waiting for an amount of time.

Nie wiem czy to coś pomoże ale możesz spróbować zresetować połączenie z netem na stronę możesz się bez problemu zalogować?

Opublikowano

też to dzisiaj miałem...

Wejdź do folderu CA i nadaj wszystkim plikom .exe (prócz CAV) uprawnienia Admina oraz Zgodność z Win XP SP3 albo SP2

Wszystkie tzn. te z folderu HS i innych folderów też.

Wyłącz bajery takie jak Steam program od karty graficznej nVidia - takie zielone "spiralne oczko"

i powinno śmigać.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mam!

to jest firewall ja mam tak z firewallem włączonym

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

ja mam Firefall zawsze off, i miałem ten sam problem, więc to nie zawsze to ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...