Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Ankieta] 6tier

piterhehe

6Tier  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki czo?g VK najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki czołg VK jest najepszy i dlaczego?

Dziękuje za oddane głosy w ankiecie :)

///Nie robimy duble

PSG <3

Opublikowano

VK36h

+ moc działa 8,8cm

+ mobilność na ostatnim silniku

+ dobry pancerz

+ dosyć szybki

- słaba penetracja działa 8,8cm

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Dla mnie VK3001P

+ możliwość pokazania umiejętności gracza co jest ważne

+ Łatwe ustawienie do rykoszetu

+ Stockiem można grać i to nieźle

+ Z jego drzewka można przejść na sąsiadujące

+ MatchMarking równy z innymi tierami 6 (niektóre mają wyższy)

- Nie dojdziemy nim do panthery (chyba że w pz4 zmienimy droge ale to się nie liczy)

PS nie patrzcie na moje staty bo grałem na tescie i u kolegi , a 3601h na innym koncie

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Hahahahahah ludzie rozbrajacie mnie. VK3601H dobre przyśpieszenie i prędkośc? Chyba sobie jaja robicie. 36 to nie typowy med, gra się nim jak heavy.

Opublikowano

Dobra chyba nie grałes tym czołgiem... Najlepszy silnik i mobilność gwarantowana 100% nie trzeba mieć załogi 100% czołg nie ma przyspieszenia t-50 ale ma o niebo lepsze niż stockowy silnik...

Opublikowano

Hahahahahah ludzie rozbrajacie mnie. VK3601H dobre przyśpieszenie i prędkośc? Chyba sobie jaja robicie. 36 to nie typowy med, gra się nim jak heavy.

Zgadzam sie vk36 jest wolna

36292.gif

Opublikowano

Dobra chyba nie grałes tym czołgiem... Najlepszy silnik i mobilność gwarantowana 100% nie trzeba mieć załogi 100% czołg nie ma przyspieszenia t-50 ale ma o niebo lepsze niż stockowy silnik...

Dobrze mowisz dla mnie mobilnosc jest bardzo dobra 39 km/h osiaga bardzo szybko.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja teź gram tym czołgiem już troche ;) nie mów mi że 300 bitew (nowe konto) + 400 (stare konto (ban);D) i dla mnie ten czołg jest mobilny jak na swoje możliwości ... a z resztą szybki też może wy macie o nim inne zdanie, ja mam swoje i nie zmienie go może dla was nie jest mobliny i szybki bo gracie długi czas np nie wiem T-50 czy T-50-2 czy innym spoterem czy coś..

Opublikowano

Dla mnie nie jest mobilny a nie gram spoterami bo wole np pzIV i t49 (on jest jak spotter ale to TD) mają większą możliwość przebicia np T34 bo moge go objechać i w tylek a nie w przód bo za wolny żeby cos takiego zrobić

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Dla mnie nie jest mobilny a nie gram spoterami bo wole np pzIV i t49 (on jest jak spotter ale to TD) mają większą możliwość przebicia np T34 bo moge go objechać i w tylek a nie w przód bo za wolny żeby cos takiego zrobić

T34 to ja moge od przodu na luzie przebic bo kadlub ma jak maslo :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jak dla mnie to ten czolg jest bardzo dobry ownie nim jak sie da no nie wiem co mam powiedziec jeszcze ale VK3601H dla mnie jest zajeb...y :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...