Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śledzik Na Nk.pl

witek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topic dla klasowiczów którzy nie lubią śledzika ;D

Sposób średnio skomplikowany (CSS przeglądarki)

Można sprawić, żeby Śledzik zniknął z okna przeglądarki. Nie sprawi to jego fizycznego usunięcia z konta, ale będzie on niewidzialny dla użytkownika. Uwaga: sposób działa tylko na przeglądarce, w której wprowadzimy zmiany, dlatego odwiedzając NK z innego komputera czy przeglądarki wskrzesimy Śledzika.

Internet Explorer

1. W notatniku wpisujemy kod:

#sledzik_box{display:none;}

Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod jakąkolwiek nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css).

2. Z menu Internet Explorera wybieramy Narzędzia, a potem Opcje internetowe, dalej Dostępność (lewy dolny róg). W nowym oknie zaznaczamy pole: Formatuj dokumenty używając mojego arkusza stylów. Za pomocą opcji Przeglądaj wybieramy utworzony przez nas wcześniej plik sledzik.css.

3. Zatwierdzamy Ok

Opera

Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod jakąkolwiek nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css).

2. Otwieramy Operę, z której menu wybieramy Narzędzia, Preferencje a potem wybieramy zakładkę Zaawansowane i wciskamy przycisk Zawartość (z lewej). Wciskamy przycisk Opcje stylów. Na dole nowego okienka wciskamy Wybierz, wskazujemy utworzony przez nas wcześniej plik sledzik.css.

3. Zatwierdzamy Ok

Safari

Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod jakąkolwiek nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css)

2. Otwieramy Safari, klikamy koło zębate w prawym górnym rogu i wybieramy Preferences ( skrót ctrl+, ). Wybieramy zakładkę advanced, wskazujemy opcję Style Sheet: 'None selected' i zaznaczamy 'Other...'

3. W otwartym oknie wyboru pliku wskazujemy dokument stworzony w punkcie 1

Źródło: pokazywarka.pl/sledzikssie/

Sposób średnio skomplikowany (AdBlock)

Kolejną metodą eliminacji Śledzika jest użycie wtyczki AdBlock dla przeglądarki Firefox. Gdy wtyczka jest zainstalowana, z menu programu wybieramy opcję Narzędzia, następnie AdBlock Plus - ustawienia, gdzie wybieramy z menu Filtry i wciskamy Dodaj filtr. W okienku Nowy filtr wpisujemy: #div(sledzik_box).

Bonus: jak pozbyć się osób promowanych przez NK (jak wspomniany już Paweł Zagrobelny), nie rezygnując jednocześnie ze Śledzika? W okienku nowy filtr AdBlocka wpisujemy: #div(sledzik_promo).

Pomogłem daj 5* ;)

On tylko ukrywa śledzika ale go nie ma ;P ja tak zrobiłem na wszystkim przeglądarkach jakie mam i działa ;))

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

5* za kopiowanie czegoś, co można znaleźć w google wpisując "jak usunąć śledzika"?

Opublikowano

Jak mnie to wkurwia jak ktoś pisze, ze jak sie wpisze to i to,to usuna ...

ja niebede tego usuwal popatrze co pisza ci idioci xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Najlepszym rozwiazaniem jest nie zwracanie uwagi na sledzika :D ja tak robie i git, jest tez mozliwosc zwiniecia sledzika zeby az tak nie wnerwial ;p

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Najlepszym rozwiazaniem jest nie zwracanie uwagi na sledzika :D ja tak robie i git, jest tez mozliwosc zwiniecia sledzika zeby az tak nie wnerwial ;p

Najlepiej to jakby nic nie pisali to by usuneli...

naiwniaki same ..

1317454587-U195480.png

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 30 2009, 11:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Najlepiej to jakby nic nie pisali to by usuneli...

naiwniaki same ..

Nie usuną bo mają z tego kasę. Nie wiem co ludziom się w tym nie podoba... nie korzystam z tego ale też mi to nie przeszkadza, oglądam tylko co piszą =) .

Opublikowano
Nie usuną bo mają z tego kasę. Nie wiem co ludziom się w tym nie podoba... nie korzystam z tego ale też mi to nie przeszkadza, oglądam tylko co piszą =) .

Robie tak samo ...

Opublikowano

najbardziej to mi jest zal tych ktorzy wysylaja te lancuszki ze niby sledzika wylacza jak cos sie wklei albo to ze jezeli w ciagu 10min nie wysliesz komus tej wiadomosci to twoja rodzina zginie

macie moj lancuszek jezeli w przeciagu 1sec nie wyslesz tego lancuszka do 1000 osob na forum to twoja rodzina umrze

i co stalo sie cos? nic...

Opublikowano
najbardziej to mi jest zal tych ktorzy wysylaja te lancuszki ze niby sledzika wylacza jak cos sie wklei albo to ze jezeli w ciagu 10min nie wysliesz komus tej wiadomosci to twoja rodzina zginie

macie moj lancuszek jezeli w przeciagu 1sec nie wyslesz tego lancuszka do 1000 osob na forum to twoja rodzina umrze

i co stalo sie cos? nic...

nie co za głupoty gadasz, to działa :D

Sledzik dobry bajer, wiesz kto jest debilem a kto nie.

76561198001815076.png
Opublikowano

sledzik rox!

nasza-klasa sux!@

najlepsze są łańcuchy typu:

"to działa! mi już wyłączyli śledzika! wklej to ...."

to mnie rozbraja do łez xD

ludzie zrozumcie...

oni zarabiają na tym, i nie wyłączą tego!

puki ktoś nie stworzy czegoś na wzór nasza-klasa ; p (pamiętacie epulsa? było wszystko za kase i wkońcu ktoś zrobił portal nasza-klasa i wszyscy się przerzucili...)

Być zajebistym...

Opublikowano

O ile wiem to twórcy naszej klasy zrobili śledzika, więc szanse na jego usunięcie są zerowe. Reklamują go po prostu.

Opublikowano

na sprzyciarzach jest to juz....

W sieci to już było w dniu w którym wyszedł Śledzik tongue.gif

właśnie tak ;p

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Śledziu jest znienawidzony przez 50% userów.....drugie 50% się podnieca i łańcuszki wysyła :blink:

Ja już go za przeproszeniem wyp*erdzieliłem z przeglądarki :D

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Ja jestem w grupie nr 3, w której lejemy na to sikiem przerywanym. Nie potrzebuję go, ale lubię wiedzieć co piszą ;d.

Opublikowano
Śledziu jest znienawidzony przez 50% userów.....drugie 50% się podnieca i łańcuszki wysyła :blink:

Ja już go za przeproszeniem wyp*erdzieliłem z przeglądarki :D

Nie prawda, foch :<

Ja jestem w grupie nr 3, w której lejemy na to sikiem przerywanym. Nie potrzebuję go, ale lubię wiedzieć co piszą ;d.

Mjeł2 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...