Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AC-130

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie, albo i nie w dodatku, który wyjdzie we wrześniu, a dokładnie "Armored Kill" będziemy mieli do dyspozycji nowe pojazdy pancerne w tym bombowca AC-130. Niestety, nie będziemy mogli nim sterować (tak, nie zasiądziemy jako pilot) - będzie sam leciał po wyznaczonej trasie. Jakbym powiedział, że trochę to bym skłamał. Bardzo mnie to zmartwiło... Po kilku godzinach na owej mapie każdy będzie już wiedział jak go zajść, czy gdzie przykampić, żeby go rozwalić pomimo, że owy bombowiec ma 4 stanowiska. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Ma 2 stanowiska dla ludzi ktorzy beda mogli strzelac czyli beda 'gunnerami' oraz bedzie jedno miejsce ktore bedzie zawsze wolne nawet jak bedzie zajete. Wiem, wiem glupio to brzmi ale tak jest. To bedzie miejsce dla ludzi ktorzy beda chcieli z niego wyskoczyc i zrobic atak z powietrza. Takze on ogolnie bedzie mogl pomiescic prawdopodbnie nawet cala druzyne. Ale i tak tylko 2 bedzie moglo strzelac. A co do Twojego pytania. To uwazam ze fajnie ze maja zamiar dodac cos takiego jak AC-130, ale to ze nie bedzie mozna nim sterowac to troche glupio...

Opublikowano

AC-130 nie będzie przypisany na konkretną stronę. Będzie można się w nim respić (bo nie sądzę żeby startował z pasa startowego) po przejęciu konkretnej flagi. Stawiam że dadzą nam Boforsa i Vulcan/M102. Jak przyjdzie nam operować haubicą to czuję że niezły rozpierdol będzie siała.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Nie wiadomo czy to bedzie flaga ale ten co mowil o tym AC powiedzial ze jakas druzyna bedzie miala dostep jak przejmie baze. A o jaka baze chodzi to nic nie wiadomo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...