Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wait hack w KamerModzie

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakas mozliwosc wlaczania i wylaczania WaitHacka w Kamerze bez koniecznosci resetowania gry?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

A czy to tak wielkie poswiecenie zresetowac gre? Wystarczy ja wlaczyc. Wylacz/wlacz wait hacka. Wyjsc z gry i ponownie do niej wejsc. Przeciez to proste. Nie masz innej mozliwosci.

76561198093573641.png

Opublikowano

I po co ten docinek? Dowartościować się musiałeś? I nie, nie będzie "lajka" gimbusie.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Sam docinasz. Piszesz tu po to bym wyrazil swoje zdanie. Wyrazilem? Koniec. Kropka. Nie chcesz nie dawaj lajka to twoje prawo nie obowiazek.

Ps Nie obrazilem cie ani nie chcialem w zaden sposob.

76561198093573641.png

Opublikowano

A czy to tak wielkie poswiecenie zresetowac gre? Wystarczy ja wlaczyc. Wylacz/wlacz wait hacka. Wyjsc z gry i ponownie do niej wejsc. Przeciez to proste. [...]

Nieeeeeeeeeeeee, w ogóle nie docinasz. W 100% wystarczyło by, jak byś napisał ostatnie 4 słowa swojego posta

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie ma takiej opcji ,ale jeszcze mozesz poszukac. Chociaz nie wydaje mi sie zeby to byl problem wyjsc z gry, ale mi tez to przeszkadza :)

iz9w29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...