Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

projekt strony elpitero

elpitero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem.. Na stronie coś innego, na ss coś innego. Jeden temat już o tej stronie miałeś i nic na niej nie zmieniłeś od tamtej pory.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Samochwała w kącie stała, za to co teraz mówisz stwierdzam że twoja strona to kompletne gówno,

swoim stwierdzeniem obrażasz mnie i inne osoby które tutaj publikują swoje dzieła.

Opublikowano

ty sie wogole nie udzielaj bo widzialem twoje projekty, to dopiero dno...kliknij wyloguj i oczyj leski.

W ogóle*; otrzyj* Ty*; Twoje*; łezki*.

Najpierw się zastanów czy warto tutaj prezentować swoją stronę skoro nie przyjmujesz krytyki. Szanuję generaluserssa bo przyjmuje opinię innych, pracuje na błędach. Jego projekty bardziej mi się podobają od twoich. Błąd który się rzuca w oczy przy wyglądzie Twojej strony to newsy. Dodawane są równo z bocznym paskiem, a powinny być jedno pod drugim.

Ocena 5/10.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Piszcie co mozna zmienic w projekcie.

Wszystko szczerze mówiąc. Strona nieciekawa, wiele razy gorsza od tej, co aktualnie posiadasz w wersji online. Ponura, prosta strona, którą może wykonać pewnie każdy początkujący w tej dziedzinie. Taka prawda, nie masz się co złościć, obrażać, denerwować, bo zapewne większość użytkowników wystawi Ci taką opinię na temat tego projektu strony.

Opublikowano

Obecny stan stronki nie jest zły, ale mogłoby być lepiej.

Dla mnie jest zbyt smutno, sama szarość i biel. Logo nie jest zachwycające niestety, ale w miarę ujdzie.

Oceniam na jakieś 5(6)/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...