Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Za 6300 Ip

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300ip

Zależy mi na: Hp , dmg , walka z 1 lub 2 przeciwnikami , wyciąganie przeciwników , jakiś jeden atak obszarowy (nie potrzebuję tak bardzo mechanizmu ucieczki , ale też nim nie pogardze)

Preferuję: Walkę w zwarciu

Takie dodatkowe info to że jestem kompletnym newbie , więc nie rozumem "slangu" w lolu , więc jak coś starajcie się używać prostych określeń :D , i tak ogólnie to zastanawiałem się nad nautilusem i dariusem ale może jest jakiś inny lepszy.No i jakiś prosty build do niego.A i mam 12 lvl w grze

Opublikowano

do twoich "wymagań" to właśnie Darius i Nautilus z tym że nautilus potrafi przyciągnąc przeciwika albo przyciągnąć sie do ściany czyli mechanizm ucieczki . Darius będzie mieć też nerfa i fixa więc bierz Nautilusa da sie nim iść do jungli , mida i solo .

Nie preferuje poradników z solomida/mobafire ale ja osobiście używam tego

Opisane wszystko 3 linie

http://www.solomid.net/guides.php?g=21159

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Polecam Nautilius'a.

Wyciąganie przeciwników (tak jakby), jest.

Ma slow'a, dobre dmg, globalne ulti, ładnie prezentuje się w tf'ach.

Opublikowano

Jeżeli mogę to dodam, że yorick może nie pasuję do wymagań ale jest bardzo mocnym solo toperem oraz chyba najciężej go skontrować.

Zastanów się :)

ew. pisz na pw lub gg to podam jakiegoś fajnego builda czy cuś :)

Opublikowano

Polecam talona.

Łatwy system ucieczki, dość łatwa farma. Możesz nim iść na topa, jungle, mida. Na midzie jest kontrą dla niektórych. Przy odpowiednim buildzie ma dość duży dmg.

Opublikowano

Darius !

Już na początku możesz praktycznie rozwalić przeciwnika na solo. Duże DMG oraz dużo w miare HP. Można go zrobić pod tanka i AD, ale bardziej się to drugie opłaca.

Wyrąbane skille.

2-3 razy Q, włączasz ulti i masz killa.

Polecam

Opublikowano

Shen

+mechanizm ucieczki

+dobry inicjator team fightu dzięki E (taunt)

+ulti na cała mape

+wytrzymały dzięki Q i W

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc , jednak wybrałem Nautilusa z powodu ładnego dmg , i wyłapywania wrogów + kiedyś już nim grałem , darius'a nie wybrałem z powodu możliwego nerfa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...