Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Vep

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Czy karta NVIDIA 9800 GT jest dobra jak na "dzisiejsze czasy" ?

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Nie. Jest słaba, ale w bf3 pograsz na niskiej rozdzielczości i niskich ustawieniach przy 35 fps :P I jak już to ta wersja z 1gb pamięci.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pierdzielisz głupoty Procek ja mam 9800GT 512(wersja trochę podkręcona) na średnich bf3 poniżef 45 fpsów nie schodzi

Opublikowano

Karta nie jest jakaś najlepsza ,ale w niektóre z najnowszych produkcji pograsz

@Offtopic

Lepszy BF3 Czy MW3 ?

Opublikowano

Zależy z jakiego pkt widzenia. 9800 nadaję się w tych czasach do starszych gierek lub kotletów (COD). Szału nie robi.

[quote name=WaLo :)' timestamp='1338219397' post='4598433]

Pierdzielisz głupoty Procek ja mam 9800GT 512(wersja trochę podkręcona) na średnich bf3 poniżef 45 fpsów nie schodzi

Chciałeś się wychylić? SS z ustawieniami graficznymi i filmik z gry z włączonym frapsem (ilość FPS)

Opublikowano

Ach, WaLo informatyk... Ta, ja też z moją nv 9500 gt pogram na medium/low w bf3... Na roździelczości 800x600 na wysokich.... a jeszcze mniejszej to na ultra :) Liczy się roździelczość, bo na 1440x900 nie wierzę że Ci pójdzie na medium z chociażby 30 fps.

@Vep

podkręć programem nvidia inspector, obejż w google jak to zrobić. Po każdym uruchomieniu systemu musisz to robić ponownie, ale ten program może wygenerować plik który po dwukrotnym kliknięciu na niego sam podkręca w 2 sekundy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...