Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry

ostrykebab14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie ,szuakm gry Hack and Slash .Szuakam gry na typ Diablo,Mythos. Najlepiej multi .NIe spodobała mi się gra Drakensang Online.Czekam na odpowiedzi pozdrawiam Loger

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Ejj ludzie ,za przeproszeniem ale napisałem wyraźnie Hack And Slash a nie mmorpg,mmo znaczy Massively multiplayer online więc troche zastanowienia . Pozdrawiam

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

2UP@

OMG... Przecież jesteś w dziale MMORPG... A Vindictus to przecież hack n' slash... Ty się pierw zastanów co piszesz.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Aaaa , kurcze przepraszam moje niedopatrzenie ,zawsze myśłałem że hack and slash to gry na podobe diablo min. te charakterystyczne dwie kuleczki z lewej i prawej , widok z ukosa , Jeszcze raz przepraszam i ponawiam prośbę i jeśli mógł bym jeszcze prosić o dopisanie dlaczego polecacie tą akurat gre a nie inną.Naprawdę przepraszam i pozdrawiam Loger

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Narazie była beta, była ona darmowa, do pełnej wersji jak zrobią cracka to nie będziesz musiał płacić. Grę polecam jest bardzo fajna wciąga prawie jak diablo 2, diablo 3 mi się nie za bardzo spodobało, torchlight mnie bardziej wciągło.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka jeżeli szukasz gry w stylu diablo polecam grę "Battle of the immortals", osobiście sam gram w nią świat Atlantis.

Gra polega głownie na expieniu poprzez questy oczywiście jezyk to Angileski.

Jeżeli zdecydowałbyś grać się w tą gre to pamiętaj by domnie napisać pomoge ci i tak dalej.

Opublikowano

Po 1. Po co odkopujesz. Po 2. Ktoś na górze napisać już o tej grze, a autor odpisał wtedy :

Grałem nawet miło miałem nie słabego maga ale znudziła mnie monotonność w tej grze tak samo w WoI i Eligium

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...