Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po jednym...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Czy po jednym buszku / papierosie się uzależnię ?

Ogólnie jestem uprzedzony do papierosów ;d

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie daj się omotać i nawet nie próbuj to największe gówno w jakie można w życiu zrobić z własnej woli

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ja palę okazyjnie czyt. na imprezach i jakoś się jeszcze nie uzależniłem

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Specjalista
Opublikowano

Po jednym buszku na pewno nie, a po papierosie bardzo możliwe, ale jeżeli jestes uprzedzony do palenia papierosów to raczej nie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Zależy od organizmu,ja palę okazyjnie i nigdy nie czułem potrzeby zapalenia drugiego.

raz na czas cie nie uzależni.

random.jpg

Opublikowano

To zalezy jak silna masz wole ale nie radze nawet ruszac bo to chujostwo jest, a na dodatek podobno dodaja do tego jakiegos gowna ze jeszcze bardziej uzaleznia wiec nie dlugo bedzie wiecej roslin jak ludzi a smola w plucach bedzie mozna palic w piecu:)

gallery01843468.png
Opublikowano

Jak Ci się będzie chciało drugi raz zapalić, to wal do porzygu. Następnym razem nie będziesz już miał na to ochoty :)

@TOP

Po jednym nic się nie stanie, ale może Ci się to spodobać i zapalisz jeszcze kilka razy aż się uzależnisz.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

po buszku nieee ;). Wkońcu jak będziesz robił to z myśla żeby sie nie uzaleznić to nie zrobisz tego ja chyba 2 papierosy zapaliłem powiedziałem że to syf i papierosa sie nie tykam juz 2 lata więc dla mnie ciężko sie uzależnić

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Powiem tak:

Zależy kto jaką ma banie, jedni spalą paczkę i się nie uzależnią, jeden może uzależnić się od zwykłego wdychania dymu.

A buszek... chodzi Ci o zielsko ? Szybko się uzależnisz, nie polecam brać tego ścierwa do ust ;)

Opublikowano

Zielsko jest sto razy gorsze...

Lepiej nie próbuj, dla własnego dobra.

Przydatne może być też info: sama silna wola nie wystarczy, jest też coś takiego jak głód nikotynowy.

Najgorsze jest to ,że palenie fajeczek prowadzi do wielu chorób i niszczy zęby, gorzej niż najsłodsze cukierki świata...

Opublikowano

Ja po jednym się uzależniłem

yao_ming_meme_new_version_hd_by_guillersevilla-d3dwein.png

Nawet jakbyś chciał to bys nie mógł. Żal mi niektórych z was.

Lepiej ściągnąć bonia albo skopcić dobrego zielonego.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Najgorzej sobie wmówić uzależnienie. Nie zapomnę jak ludzie mówili w gimnazjum, że palą "już tydzień i mogą rzucić". Kurczę bez przesady.. Wieloletni palacze rzucają.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...