Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Battlefield 3 premium

Brudny Jeleń

Battlefield 3 premium  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Potrzebny ?

• Nie
      32
    • Tak
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy. Jeśli te bronie nie będą typu "One Shot, One Kill" to czemu nie? Z tego co czytałem na innych forach, to za premium nie będzie abonamentu, tylko pojedyncza płatność.

Ogólnie to mi nie przeszkadza, bo to tylko kosmetyczny dodatek + kilka broni więc możliwe, że się skuszę.

7m9a.png

Opublikowano

Jak nie będzie to na zasadzie "pay to win" to nikomu to zapewne nie bedzie przeszkadzać a nawet zacheci do grania.

...

Opublikowano

Stracą wielu graczy, przynajmniej mnie!

Jest więcej info:

http://www.cdaction.pl/news-26483/
http://www.cdaction.pl/news-26566/

@jako protest nie będę grać z tydzień jbc. :D :D

Opublikowano

Nie po to płaciłem 140zł za grę i dodatek, żeby jeszcze za jakieś premium płacić : O

TheBakuBOX.png
Opublikowano

ja powiem tak szczerze mowiac to chcialbym nowe kamuflarze i kamuflarze broni [ nie takie jak w cod ... gold blue itp ] tylko army zielone pustynne zeby sie wtapiac w otoczenie

i kamuflarz dla snipera :D i za to bym dal niewiecej niz 30zl

Opublikowano

Opłata będzie wynosić około 220zł. Będzie dawać wcześniejszy dostęp do wszystkich DLC oraz dostęp do unikatowego noża, 10 nowych kamuflaży oraz nieśmiertelników

Opublikowano

Opłata będzie wynosić około 220zł. Będzie dawać wcześniejszy dostęp do wszystkich DLC oraz dostęp do unikatowego noża, 10 nowych kamuflaży oraz nieśmiertelników

Czyli że tym 1 kodem kupuję wszystkie 4 dodatki tak? czy jest to coś osobnego?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Wątpie skoro ma wyjść łącznie 14 dodatków wyczytałem w internecie a premium 220 zł a 1 dodatek 50 zł więc.. pewnie da tylko do tych 4 pierwszych, a do następnych tak jakby trial ^^

Gość malutki688
Opublikowano

EA i Bf schodzi na psy, nie poprawiaja podstawowych bledow a juz sa bliscy wydania nowego dlc.... Maja szczescie ze nie ma konkurencji ale ja juz zaczynam tracic zapal do tej gry.kazdym patchem niszcza gre i wcale nie poprawiaja balansu.

niech najpierw zrobia cos porzadnie a potem niech ida na kase...

Opublikowano

@multk

popieram cie, ta gra naprawde schodzi na psy.

Zobaczcie ile jest bugów na mapkach ( metro jest chyba najbardziej zbugowane ).

i tu jest prawda nie maja konkurencji, jedynie co to tera Gta 5 ma byc postawiona na silniku frost bite 2 ale co z tego, jak bf to strzelanka a gta to bardziej fun/akcja

graphic.png
Opublikowano

jakie bugi? Ta gra jest świetna, jedyne co schodzi na psy to chciwość EA. Ja właśnie się tak bałem że gdy EA coś zwali to WY zwalacie na EA i grę a niektorzy nawet na DICE. Większość nie czai chyba że DICE tworzy grę ale EA rozkazuje im co mają pokolei zrobić, to EA decyduje co będzie DLC a co patchem -,-

Wszystko jest winą EA i tyle, zostawcie grę w spokoju, bronię jej, chodźby do upadłego :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

tez mysle nad przerwa/skonczeniem z bf'em. nie mam nic do gry wiadomo bugi zawsze sie jakies znajada ale, chciwość Ea naprawde mnie zadziwila. 220zł+ za debilny dodatek.. ( na xboxie co 2/3 gracz posiada juz premium ).

Moje pytanie czy ten dodatek daje jakis wiekszy dmg?

bo na xboxie, bronie ( graczy premium ) wydaja sie zadawac wiekszy dmg.

( przykladowa sytuacja, wale w kolesia z famasa ( on mial a-91 ) wiem wiem a-91 jest samo w sobie dobre lecz famas ma szybszy strzał wiec powinien leżeć, i otóż tez tak sie stalo lecz on mnie zabil 1 a ja go 2-,- )

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...