Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hacki w pt na bo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Ostatnio expiłem w pt na bo(moim pt).No i wyglądało na to że ktoś miał pelerynki albo Mob lockera.No i niewiedziałem kto to olałem to.I tu pytanie:

CZY JEŻELI KTOŚ W MOIM PT NA BO UŻYWA MOB LOCKERA TO CZY JA MOGĘ DOSTAĆ BANA?

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Siemka.Ostatnio expiłem w pt na bo(moim pt).No i wyglądało na to że ktoś miał pelerynki albo Mob lockera.No i niewiedziałem kto to olałem to.I tu pytanie:

CZY JEŻELI KTOŚ W MOIM PT NA BO UŻYWA MOB LOCKERA TO CZY JA MOGĘ DOSTAĆ BANA?

Z góry dzięki za odp.

Nie Ty Nie Dostaniesz Bana. Osoba która tego uzywala tak. Ale nie ty. Wiec sie niczego nie boj. Ale staraj sie unikać takich ludzi.

Licze na Like

Opublikowano

Nie zawsze można tego uniknąć.Czyli jeżeli taka felerna osoba w pt moim używająca osoba może dostać bana?Ja nie muszę się niczym przejmować??Bo cały czas się boję że dostanę za to bana.:D

Opublikowano

On dostanie bana, nie ty. Ale może być wredny i powiedzieć, że ty o tym wiedziałeś i zataiłeś informacje. Wtedy obydwaj dostaniecie bana. Ale tak jak @up staraj się unikać takich ludzi, bo na pewno nic dobrego z tego nie wyniknie.

Opublikowano

A jeżeli w ciągu 2 tygodni nie dostanę bana to mogę nadal dostać za tą daną rzecz?? A jak nie jestem liderem pt to też może podać mnie że ja zataiłem info i że dostanę bana??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...