Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Olbrzymie lagi

Drakka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w tytule. Nie używam żadnych hacków. Takie gry jak Fifa09 przez hamachi, Metin2 i inne działają bez zarzutu, 0lagów, aby z WarRock'iem mam problem.

Posiadam:

WindowsXP 32bity

Internet 2Mb

Najnowszy Adobe Flash Player

Visual Studio 2010

Komputer przyspieszam programem CCleaner

I nie używam hacków

A tu są ustawienia z gry:

http://imageshack.us...g/

http://imageshack.us/photo/my-images/545/beztytuuyet.png/

Proszę o pomoc. Za pomocne odpowiedzi stawiam like.

Opublikowano

Jeśli masz takie ściny (klatkowanie) to masz za słąbą kartę graficzną lub procesor. A jeśli masz po prostu lagi, że po czasie zabijasz lub coś to to są uroki WarRocka...

Opublikowano

Gram w WarRock już od kilku lat i dopiero od kilku dni mi takie coś się dzieje.

Mapki się wolno załączają, nie można się nawet ruszyć, bo się tnie i po prostu beznadzieja.

Opublikowano

Servy na warrocku lagują strasznie i wszystko jest z opóźnieniem, więc może o to Ci chodzi?

Opublikowano

Fifa 09 , hahahahaha chłopie to coś było 4 lata temu więc nie miało większych wymagań ;] Widocznie twój PC nie jest sprawny by pograć w warrock'a

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

jego pc jest sprawny:) ja moge sie akurat pochwalić że mam tak słabego kompa że fifa 08 nie pójdzie a w warrocku na średnich zero lagsów:) pozdro

@top

tez takie coś miałem kiedyś i co sie okazało? że gdy uruchamiałem warrocka razem z nim uruchamiał sie inny program (wirusa miałem chyba:D) który lagował i przeszkadzał w graniu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...