Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi na serwerze [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam ostatnio dużo lagów na serwerze. Nie wiem czym jest to spowodowane. Mam serwer 20slotów Dedyk. Na Mineserw.eu Dlaczego mam takie lagi ?

Oto lista pluginów na serwerze Mam serwer Freebulid.

post-607920-0-20914000-1337267537_thumb.png

Opublikowano

Dalej lagi ... a to nie zależy od miasta czasem ? czy jest za duże miasto ?

Ja mam serwer FreeBulid... Są jakieś pluginy nie ptorzebne do tego ? nie wydaje mi sie ze to pluginy ... bo wczoraj nie było lagow ... a dzis sa

Opublikowano

Ustaw w pliku server.properties linijkę:

view-distance: 5

To powinno znacznie odciążyć serwer. Przy okazji daj nową listę pluginów, bo stara jest mało czytelna.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Może sprubój powymieniac pluginy , niektóre pluginy tak lagują mi np całego serwa lagował plugin DissquiseCraft .

Jak go usunęłem i wziełem nowego wszystko było OK

Opublikowano

Dokładnie tak jak @up napisał usuwaj plugin restartuj i jak nic się nie poprawi wgraj go jeszcze raz aż dojdziesz do problemu tez tak miałem na serwie do Csa ale to działa na tej samej zasadzie.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...