Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]TF2 film.

Teaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=p2gsoMUbnDg

Co o tym myślicie ? Może jakieś wzkazówki mi dacie. Chcecie to piszcie komentarze, łapkujcie, subskybujcie. Na dniach nowe produkcje ! ; )

Nie zmuszam do niczego ! Fajnie by było gdyby te komentarze jak już to były na jakimś poziomie, a nie typu "Słabo grasz jesteś nupem szmato".

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Najzwyklejszy gameplay, nic w tym specjalnego. :3

Możesz skomentować mojego "skilla", wytknąć mi błędy. To nie jest zwykły gamplay, to jest również TEST HD ! :DD

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Tak średnio, obejrzałem pierwsze dwie minuty i zauważyłem, że w kilku przypadkach CZEKASZ aż przeciwnik Cię trafi, byś był niewidzialny. ;)

Ogółem dobrze, jest HD. Nagrywaj dalej.

Opublikowano

Tak średnio, obejrzałem pierwsze dwie minuty i zauważyłem, że w kilku przypadkach CZEKASZ aż przeciwnik Cię trafi, byś był niewidzialny. ;)

Ogółem dobrze, jest HD. Nagrywaj dalej.

Dzięki, postaram się następnym razem nie czekać albo przynajmniej nie tak długo ale gram z tym setem od jakichś dwóch miesięcy, jeszcze go dopracowuje ; ) Kolejne 2 filmy się wyrenderowały, na najbliższych dniach wrzucę chociaż jeden, jeden z setem podstawowym drugi natomiast saharan spy z dead ringerem jak tutaj.

1308908520-U361982.jpg
Pasjonat
Opublikowano

Film dobry, bo w HD i bez czarnych pasków po bokach.

Co do twojego skilla, nawet fajnie, ale ja szpiegiem zbytnio nie gram, bo nie umie, a tobie wychodzi to dobrze. Gz :)

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

O skillowym graniu na "wspomagaczach" (set) nie ma co mówić, co skillowego jest w tym, że nikt Cię nie usłyszy?

Granie na secie jest beznadziejne i w ogóle Cię niczego nie uczy, a wręcz przeciwnie.

Nie korzystasz z okazji robienia zabić przy teleportach, czekasz aż ktoś Cię uderzy i dopiero wtedy się zanim decloack'ujesz, nie wiesz co zrobić gdy widzisz działko ze stojącym przy nim engiem, mało się rozglądasz, a tym bardziej nie patrzysz za siebie czy ktoś za Tobą nie idzie, grasz z totalnymi low'ami (F2P).

Opublikowano

O skillowym graniu na "wspomagaczach" (set) nie ma co mówić, co skillowego jest w tym, że nikt Cię nie usłyszy?

Granie na secie jest beznadziejne i w ogóle Cię niczego nie uczy, a wręcz przeciwnie.

Nie korzystasz z okazji robienia zabić przy teleportach, czekasz aż ktoś Cię uderzy i dopiero wtedy się zanim decloack'ujesz, nie wiesz co zrobić gdy widzisz działko ze stojącym przy nim engiem, mało się rozglądasz, a tym bardziej nie patrzysz za siebie czy ktoś za Tobą nie idzie, grasz z totalnymi low'ami (F2P).

Ooo, właśnie o tym mówiłem, postaram się następnym razem ogarnąć moje granie i potrenować. Dzięki za wytknięcie błędów.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

0:29 z takimi botami to kazdy wygra

Tylko szkoda, że to był normalny serwer i normalni gracze. Serwer już padł więc bez sensu jest podawanie IP, a linku do innego forum niż mpcforum.pl nie można zamieszczać. Poza tym boty mają podstawowe bronie a w np: 0:43 widać jak pyro strzela z detonatora lub pistoletu sygnałowego.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

w sensie bot chodziło mi o to ze lamer jakis co 1 raz wlaczyl tf czyli pewnie f2p

Ah, no chyba, że tak, wiesz możliwe, że to byli f2p, nie zaprzeczę ale też nie potwierdzę.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...