Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja LOL-a

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem mianowicie grałem sobie w lola i cos mi się zrobiło z grafiką więc postanowiłem zrobić reinstalla.

Leczy przy robieniu reinstalla napotkuje błąd. Mianowicie Wybieram folder gdzie ma zapisać itp i po zakonczonej instalacji mam tylko te pliki pokazane na obrazku poniżej. Oraz folder ''RADS'' . Nie wiem co mam teraz zrobić. próbowałem tak pare razy pobierać od nowa i nic z tego. Może wy wiecie co z tym możę być nie tak? :)

npwa.jpg

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

dopiero pobrałeś pliki do instalacji, odpal przez setup.exe.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

No własnie problem w tym że juz pare razy próbowałem przez to odpalić ...

Ponieważ gdy odpalę przez te ''Setup'' to wyskakuje mi takie coś

ocwl.jpg

I jak sami widzicie nie ma tutaj nic związanego z instalacją LOL-a tylko jest to program naprawczy.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

I co? Jakieś konkretne szczegóły?

Z samym tekstem, że próbowałeś odpalić nie pomożemy.

Opublikowano

Nie lepiej wziąć napraw? Na nowo zainstalujesz grę ,zamiast bawić się w odinstalowywanie...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie lepiej wziąć napraw? Na nowo zainstalujesz grę ,zamiast bawić się w odinstalowywanie...

Przeczytaj dokładnie screen powyżej -.- piszę ze zainstaluje ponownie już ZAINSTALOWANE składniki... nie pisze tu ze doinstaluje mi brakujące pliki .

Opublikowano

Kurdę. Wejdź w panel sterowania -> odinstaluj programy ... Poszukaj LoL'a i go usuń. (Jeżeli nie wiesz, jak robi się unninstal). Potem wejdź do tego folderu gdzie miałeś zaistalowanego LoL'a np. D\Gry\League of Legends. Jeżeli masz ten folder to go usuń ... Następnie odpal setup i musi pójść -.-

he?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyczyść komputer ze wszystkich plików League of Legends. Następnie pobierz wszystko od nowa, zainstaluj i sprawdź czy pomogło.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Wyczyść komputer ze wszystkich plików League of Legends. Następnie pobierz wszystko od nowa, zainstaluj i sprawdź czy pomogło.

Właśnie tak zrobiłem , Zauważyłem ze za każdym razem jak usuwałem lola to zostawał mi jeen plik którego się nie dało usunąc.Więc wziełem zroobiłem nowe kionto i dałem mu głownego administratora i z tego konta usunołem ten plik.Teraz juz działa normalnie po ponownej instalacji. Dzięki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...